generated by sloganizer.net

maanantaina, elokuuta 29, 2005

"Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä"

Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä. Tälle viisaudelle nauroin kaksi minuuttia eilen kun sen kuulin erään talkoolaisen suusta. Sai kyllä nauraa muutenkin. Eilinen oli tosi mukava päivä festivaalikuskina. Karonkassa soitti
The Valkyrians, jonka nakkasin viime tingassa kentälle. Kyllä siinä oli olo kuin eläintarhan pitäjällä, kun piti saada viisi humaltunutta muusikkomiestä ajoissa koneeseen. Tunsin olevani oikeassa paikassa kun komensin bändiä "hyvällä sykkeellä portille 2, hop hop!". Ja ehtivätpä!


Heräsin tuossa hetki sitten, kello taisi olla seitsemän. Koira vinkui makuuhuoneen oven takana ja kun oven avasi, kissa liittyi mukaan ja duetto mäykyi joka-aamuista serenaadiaan "anna mulle ruokaa, vie mut pissalle, ja sitten vielä rapsuta korvan takaa". Koulu alkaa vasta puoli yhdeltä, mutta kun oli pakko nousta, niin ei tarvinnut jäädä syyllistymään "nukkuisko vielä pari tuntia"-ajatuksiin.

Psyykkaan itseäni tähän viikkoon. Mikko on tulossa kipeäksi, toivottavasti en itse ole, koska siihen ei nyt ole varaa. En ole suunnitellut kotona rötväämistä kipeänä tälle viikolle. Sen sijaan pitäisi elää ihan normaalisti eli käydä jumpalla ja koulussa (onko tuo oikea järjestys?). Sunnuntaina alkaa kauan odotettu bodycombat.Viikossa on ihanasti väljää, ehkä ehtis nähdä kavereita, käydä Kertalla kylässä, sitä olen suunnitellut jo pitkään..? Perjantai on kokonaan vapaa.

OMVF:n vuokrapaku on tuossa pihassa, lähden käymään asioilla ennen bodybalancea, jonka jälkeen palautan pakun ja menen kouluun. KOULUUN. Jännää. En ole oikein muistanut ajatella sitä että sinne ollaan nyt sitten taas menossa. Nyt suihku, teetä, weetabixeja, selkä suorana, hartiat alas, leuka pystyyn, hyvä perusasento ja hyvällä meiningillä kohti uusia seikkailuita.

1 kommentti:

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minä kuvittelin että minulla koulu olisi alkanut kymmeneltä, onneksi tarkistin asian, yhdeksältähän se alkoi. Ja yhdeltä on tapaaminen yhden opettajan kanssa, en tiedä miten saan ajan kulumaan.
Olisi hauskaa tavata jossain välissä jos tautini ei pahene (niin ilkeä en ole että haluaisin sen muihin tartuttaa). Minulla on kyllä heti koulun aluksi rankka lukujärjestys, joka päivä neljään asti.