generated by sloganizer.net

perjantaina, elokuuta 19, 2005

Perjantai

Näin kaupungilla maassa penkin taakse tippuneen lompakon, sanoin asiasta penkillä istuvalle pariskunnalle ja lompakko olikin tippunut miehen takataskusta. Oli ihana nähdä ihmisten ilahtuvan. Joku olisi voinut jättää koputtamatta selkään, onhan se lähimmäiseen kontaktin ottaminen aina pelottavaa. Tienasin päivän hyvästä teosta kaksi euroa.

BC:llä työskentelevä fysioterapeutti Merja muuttaa meidän lähelle, ja Jasmi saa toivottavasti uuden koirapuistokaverin Merjan vehnäterrieristä. Olisikin hyvä sopia etukäteen milloin puistoillaan, kun siellä ei koskaan ole ketään kun me sinne mennään. Mukavaa. Minulla ei ole entuudestaan oikeastaan sellaisia koirallisia ystäviä, jotka voisi soittamalla tilata koirapuistoon.

Kaninhäkit meni kaupaksi ja tienesteillä ostettiin Peonystä kolme ihanaa koristetyynynpäällistä, Anttilasta uusi päiväpeite ja tyynyt päällisten täytteeksi.Pesänrakennusvietti!

Törmäsin Anttilassa elämäni järjestyksessään toiseen avomieheen, joka menee ensi viikonloppuna naimisiin. Mitähän tuohon nyt sanoisi? Monenlaisia ajatuksiahan se herättää. Miksen minä ole menossa naimisiin, haluaisinko edes mennä, onko se nyt hyvä vai huono asia, että en ole menossa, mitä tästä pitäisi ajatella? Ehkä ei mitään. Onnea ja menestystä itse jokaiselle.

Olemme yrittäneet määritellä normaalia ihmistä Mikon kanssa, tai edes keksiä kuka tutuistamme olisi jollakin tasolla "normaali". Emme ole keksineet vielä ketään normaalia. Jee jee.

Normaalin määritteleminen on kyllä turhinta ajanhukkaa - emme ole myöskään keksineet ketään, joka olisi tavallista "epänormaalimpi" - ja ihan tosi, tunnemme kyllä tosi ihmeellistä porukkaa. Kaikki ovat siis tasaisen normaaleja/epänormaaleja.

Olen tätä miettiessä miettinyt varmasti myös juuri Sinua, joten sori vaan, et ole sen epänormaalimpi kuin muutkaan. Sori jos olet kuvitellut olevasi jotenkin Erilainen, sellainen, jota kukaan ei todella ymmärrä, koska olet niin ainutlaatuisen Outo. Olet kuitenkin vain Tavis tavisten joukossa. Onko se sitten niin kamalaa?

Ei kommentteja: