generated by sloganizer.net

keskiviikkona, elokuuta 24, 2005

Pilvistä tai puolipilvistä

Menkat alkaa. Voin sanoa sen näin edeltävästi. Oireet kertovat, että taas se alkaa, se mistä joudun kärsimään vain siksi että saan joskus synnyttää jollekin rumalle miehelle tyhmiä lapsia. Päässä on väsynyt tunne. Voin kai lääkitä itseäni kevyesti tummalla suklaalla tai Pätkiksellä, olen tänään sentään jumpannut kahteen otteeseen itsestäni mehut pihalle.

Kohta alkaa koulu ja salilla ei ehdi käymään ikinä. Voi sitten kitkerällä katkeruudella muistella näitä aikoja, kun olisi voinut paukuttaa menemään siellä ihan tasan niin paljon kuin lystää.

Telkkarista ei tule tietenkään mitään. Mikko on pelaamassa mahjongia Askoloilla ja menee sieltä kai suoraan treeneihin viemään mainoksia, joista tuli muuten ihan päteviä. Voisin tietenkin katsoa Aliasta. Mikä loistava idea! Taidankin olla nero. Jotain hyvää syötävää ja pari jaksoa Aliasta... bueno.

Hauskinta oli äsken polkea kotiin, kun huomasin että housujen vyötärönauha oli irronnut pesussa, ts. housut olisivat saattaneet tippua milloin tahansa. Tätä (vahingon)iloa ei kuitenkaan kaduilla kulkeville lähimmäisille suotu.

Kohta pitäisi toisen festivaalikuskin soittaa ja tuoda paku, jolla huomenna klo 5.30 lähden kuljettelemaan ihmisiä, joista tiedän vain nimet, mutta kai ne ovat jotain hienoja ihmisiä.

Olisi hauskaa leipoa sämpylöitä, mutta en nyt osaa oikein arvioida kauanko niiden tekemiseen menee ja jäävätkö ne uuniin palamaan kun soitto tulee.

Nyt sinne sohvalle, Aliasta, kissa ja koira syliin ja relax.

Ei kommentteja: