generated by sloganizer.net

lauantaina, elokuuta 13, 2005

Tänään olen tehnyt tätä

OKSENNUSTEEMALLA JATKETAAN
Minä en ole siis oksentanut enää eilisen jälkeen. Mutta Minnan kissa oli oksentanut kaksi kertaa. Matolle. Jasmikin leksasi, mutta onneksi osaan lukea sen ajatuksia niin että ehdin lykätä Rauhantervehdyksen leksan alle sen matkalla kohti lattiaa. Jasmi myös päästi vesiripulit, onneksi kylpyhuoneeseen. Sen ruokavalioon kuuluvat kepit ja kävyt eivät ole kai sen luonnonmukaisinta ravintoa. Täällä haisee ankarankin Tolun käytön jälkeen kiva ripulin ja naudanmahahyytelön (Jasmin suosikkiherkku, jos se suostuisi syömään) sekoitus. Ikkunat auki ja vähän jotain tuoksukynttilöitä palamaan niin eiköhän se siitä.

OLEN TODISTETTAVASTI POISTUNUT NELJÄN SEINÄN SISÄLTÄ
Kävimme Katrin kanssa lounaalla Streetcafessa. Syvään hengitettyäni päätin olla ottamatta sellaista ihanaa jäätelöannosta... Streetcafessa saa kätevästi ja edullisesti koottua täydellisen zone-dieetin mukaisen salaatin (huomatkaa nyt pliikke tähän sisältyvä itseironia). Vaatii muistelemista vielä miten sanotaan "ei mennä pizzalle, mennään salaatille". Lihotin itseäni 10 kiloa asuessani pizzerian naapurissa Tuirassa vuosia sitten.

OSTA ITSESI ONNELLISEKSI-OSASTO
Varasin kampaaja-ajan torstaiksi Ponnariin. Järkytyin kyllä miten kallista itsensä hemmottelu on, mutta pakkohan sitä on itseensä sijoittaa (tuleepahan ainakin naisellinen olo). Kävin Filmifriikissä varaamassa Aliaksen 2. tuotantokauden, haen sen maanantaina. Sattuipa olemaan vielä alennuksessa 34,90 €. Erityisen tärkeää on, että paketissa on englanninkieliset kannet, että se passaa hyvin yhteen ekan tuotantokauden pakettini kanssa. En ole aiemmin fanittanut mitään asiaa (en edes New Kids of the Blockia ala-asteella!), joten tämä tuntuu aivan mahtavalta.

SATURDAY NIGHT HERKKUOSASTO
Ostin Stockan Herkusta pari luomuomenaa, leipätiskistä paria leipää, missä oli paljon siemeniä ja luomubriejuustoa (pikkasenko ihanaa!). Ostin myös jotain extra-hyper-mahtavaa tuoremehua, jolta en kyllä odota mitään suurta nautintoa, koska en ole mikään suuri mehujen ystävä. Pystyn siis tyydyttämään kulinaristiset tarpeeni melko järkevästi. (Joskus niihin aikoihin kun Mikko oli intissä, saatoin vetää pussillisen juustonaksuja ilman mitään ongelmia. Ei hyvä.)

ILTA JATKUU TÄYSIN ILMAN VAUHTIA JA VAARALLISIA TILANTEITA
Minna on tulossa meille parin tunnin päästä, jatkan siihen asti ja sen jälkeen samaa oleilua ilman mitään paineita. Joillakin ihmisillä on pakonomainen tarve keksiä jotain a) hyödyllistä tai b) villiä aina viikonlopulle. Minua ei huvita tällä kertaa yhtään bilettää tai lähteä mihinkään. Olisi kyllä kiva pitää joskus pienimuotoiset illanistujaiset meillä, tuparitkin on pitämättä (tammikuussa tähän muutettiin, mutta koskaan ei ole liian myöhäistä...). Hyvällä mäihällä jaksan lähteä Jasmin kanssa takapihaa kauemmaksi. Täällä kotona on kuitenkin paljon pientä puuhailua, siivousta sun muuta, joten meneehän tämä ilta tässäkin.

Ei kommentteja: