generated by sloganizer.net

tiistaina, syyskuuta 06, 2005

WE'RE READY TO KICK HARD!

Kajareissa pauhaa täysillä Nu Pagadin "Sweetest Poison" ja Brooklyn Bouncen "Kickin Hard". Ensiksi mainittu on uudesta bodypumpista ja toinen bodycombatista... ei liene epäselvyyksiä mistä musiikilliset vaikutteeni imen? Tänään on ollut taas hyvä päivä, eikä vähiten siksi että koulua oli vain pari tuntia ja nekin kehonhuoltoa. Iltapäivällä pilatestunnilla opeteltiin hengittelemään (mahtavaa, ihan totta!). Hengittäminen ei ole ihan niin yksinkertaista kuin mitä luulisi. Kiireisillä ihmisillä on tapana hengittää rauhattomasti ja pinnallisesti. Syvä hengitys herättää ihan eri tavalla eloon.

Nu Pagadi on Saksan Popstars-ohjelmasta ponnahtanut ihastuttava kokoonpano. Kyllä olisi suomalaisilla opeteltavaa - tosin nähtyäni äsken netissä Popstars-karsinnat olen ihan varma että siinä olisi ollut liikaa SEKSIÄ suomalaiselle tuomaristolle ja koko kansalle. Ja kyllä suoraan sanoen vähän harmittaa suomalaisten puolesta että niille biisit tekee joku kökkö Risto Asikainen. No, onhan se eri asia maassa jossa on yli 83 miljoonaa asukasta. Nyyh.

Sweetest Poison-singlen kannessa on koko konkkaronkka alasti. Asiaa! Anyway, taidan olla rakastunut.

Löytyykö näitä muka Suomesta? Menisin sen kanssa naimisiin vaikka heti (paitsi jos se on allerginen koirille).

Joo. Jotain outoa on tekeillä. Näin viime yönä sellaista agenttiunta että huh huh. Parinani oli tietenkin Michael Vaughn, joka oli ehkä niinku paljon ihanampi ku telkkarissa. (Näyttelijä Michael Vartan ei muuten vastaa miesihannettani, mutta Vaughnin Michael onkin AGENTTI.) Nooh, huomenna taas bodycombattiin leikkimään Aliasta. Lapsi on terve kun leikkii ja larppaaja kun ei osaa lopettaa.
Aggressio voi olla positiivinen ja eteenpäin ajava voima. Sanan voi tietenkin tulkita eri tavalla. Aristoteles piti aggressiota moraalisena tunteena, jonka käyttäjän piti olla oikeudenmukainen ja jalo ihminen, niin että hän suuntasi vihansa oikeaan kohteeseen oikeasta syystä. Minun mielestäni aggressiota voi olla ilman vihaa. Mutta voiko hyvien asioiden puolesta taistella vastustamatta samalla pahoja asioita? (Tähän väliin on pakko sanoa, että en usko koko kulttuurissamme vallitsevaan hyvän ja pahan asetelmaan sellaisena kuin se meille pyhäkoulusta asti on syötetty.) Ahdistunut, väsynyt ja turhautunut tunne ei tietenkään ole kaunista katseltavaa. Mutta tiedäthän sellaisen taisteluvalmiin olotilan? TAHTO, VOIMA, RYHTI JA SUUNTA. Ajattele vaikka Xenaa.

Olotilan ei tarvitse olla millään tavalla hallitsematon tai meluisa. Ei tarvitse pakosta riehua. Rauhallinen, syvä hengitys ja kehon läpi virtaava energia.
Zen ei todellakaan ole mitään tylsää ja laimeaa.

Seksiä, aggressiivista seksiä. Syysmasennuksen oireet voivat ilmeisesti olla moninaiset, mutta tähän ei auta kirkasvalolamppu. Parempi mennä katselemaan unia Nu Pagadin pojasta ja agenteista. GGGGRAUUH!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tiedätkö kuule, kyllä me punnerretaan siinä rintalihaskappaleessa. Epäilin hieman muistiani aikaisemmin, mutta justiinsa tulin pumpista ja totesin muistini hyväksi. Lisäksi meillä on niitä cross over punnerruksia hartioille.. Mun kannalta tietysti tuo on hyvä asia, sillä mä tykkään punnertaa!! YEAH!! Mutta hyvä asia ei ole, että lisenssitunnit on erilaisia salista riippuen..