generated by sloganizer.net

tiistaina, lokakuuta 18, 2005

Näin tänään

Päivän pöllitty ajatus: Järjettömyys on sitä, kun toistaa samoja asioita yhä uudelleen ja uudelleen ja odottaa eri tuloksia. (ks. www.positiivarit.fi)

Kolmas päivä laihdutuskuuria on onnellisesti takana. Tämä on ollut ihan yllättävän helppoa, enkä epäile yhtään enkö voisi jatkaa samaa rataa loppuvuotta (mikä tällä menulla ja liikunnalla riittää saavuttaakseni haluamani tavoitteen). Ei ole tehnyt mieli mitään herkkuja, tai siis kaikki mitä syön maistuu niin hyvältä että se on jo herkkua ihan itsestään. Ruokapäiväkirjaani voi tirkistellä täällä. Motivointikeinona aivan lyömätön, ei anna ylpeys periksi syödä jotain mitä ei kestäisi kirjoittaa tuonne.

Kävimme tänään kehonhuoltokurssilla tutustumassa jousiammuntaan (ks. www.oulunjousimiehet.fi. AIVAN HUIPPUA! Toivoisin löytäväni kaverin mukaan seuran järjestämään opastukseen, joka järjestetään joka tiistai klo 17.00 - 20.30 Nuottasaaren ala-asteen tiloissa. Hauskuus maksaa 2 €/Legolas ja siellä voi kokeilla jousiampumista silleen ihan rennosti. Ei sitä tiedä vaikka sitä innostuisi ja hankkisi omat vehkeet ja rupeaisi jousiampujaksi.

Ja sitten pakollinen hypetys liikunnan ilosta. Kävin eilen illalla lenkkeilemässä Jasmin kanssa. Värtön ranta oli kaunis illan hämärässä, siihen vielä päälle endorfiinipurkaus niin elin unelmaa. Tänään bodypumpissa oli fiilikset taas mitä mainioimmat - jos sitä voisi pakata niin lähettäisin sitä teille kaikille joululahjaksi. Sitä huomaa pystyvänsä, voivansa, jaksavansa, haluavansa ja tahtovansa!

Loppuviikko on ihan lepiä. Kevyt laskeutuminen syyslomaan! Huomenna ja torstaina on molempina vain pari tuntia koulua - perjantai on vapaa. Loma alkaa Aliaksesta. Huomenna on anatomian luento aiheesta ihmisen elämänkaari ja nimenomaan sen loppupää. Eilen oli aiheena alkupää ja ihmettelin koko tunnin elämän ihmettä ja ihmisen paikkaa maailmassa ja jaadijaadijaa. Saapa nähdä miten liikutun kun aihe synkistyy ihmisen kohdatessa kurjan loppunsa. Hurmaavaa opiskella tällaista elämänläheistä alaa.

Mutta jotta emme liikaa herkistyisi, päivän tietoisku, vuorossa latinaa ja lääketieteen termejä. Vuosina 1980-1999 kolme suomalaista naista on saanut nimekseen Melena, joka tarkoittaa veriripulia. Nimen Amelia on saanut vuosina 1980-2005 nimekseen 219 tyttöä. Amelia tarkoittaa yhden tai useamman raajan synnynnäistä puuttumista. Onnea voittajille. (ks. www.vaestorekisterikeskus.fi/)

Now Playing: U2 - Elevation (Tomb Raider Mix)


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voisihan sitä jousta käydä vähän jännittelemässä ennen Streffejä. En nyt usko että joka viikko mutta kerran kuukaudessa ainaski.

Olen siellä joskus lapsuudessani käynyt kerran.. oli ilmaista ekakertalaiselle.. ja ekaksi kerraksi se jäikin.. mutta siistiä oli senkin edestä.

Oh those days...

mutta kahtellahana.

- SwattoNintsa

Hanna P. kirjoitti...

Niin määkin aattelin että joskus kävis, ei mitenkään säännöllisesti kun tässä on niin palkon kaikkea ettei millään ehikään. Se on kyllä siistiä - eri asia vaan miten sitä jaksaa laiskan ittensä raahata uusiin kokemuksiin.