generated by sloganizer.net

sunnuntaina, maaliskuuta 19, 2006

Kiire on ihmisen ittensä tekemää

Huokasin syvään jo etukäteen nuutuneena katsellessani ensi viikkoa. Mistä energiaa kaikkeen? Ei mistään. Reality check ja parit peruutukset. En mene viikonloppuna larppaamaan ja peruin international tutor traininginkin perjantailta. En kaipaa nyt enempää sitoumuksia, kun on kaksi viikkoa aikaa harjoitteluun, joka kestää koko kevään, ja siihen pitäisi valmistautua ennen kaikkea lukemalla, kuten myös tentteihin, joiden olemassaolon olen kieltänyt tehokkaasti tähän asti väittämällä että ne ovat "sitten joskus kaukana tulevaisuudessa". Pitää olla myös aikaa kuntoilla, tai pönttö ei kestä painetta. Ensi viikollakin voisi olla tilaa pienelle kymmenen kilsan pyhiinvaellukselle.

Odottelen täällä vanhempien luona että lähdemme äidin kanssa sunnuntaiaamupäivän bodybalanceen. Viikonloppu alkaa olla siinä pisteessä, että kotiin päästyäni pitää valmistella ensi viikkoa, pestä pyykkiä pari koneellista ja siivoilla. Toivon kyllä saavani myös hurmaavaa herraseuraa, mutta saa nähdä onko se niin pahassa krapulassa ettei selviä meille asti - eikä se pakosta ole niin hurmaavakaan krapulassa, että sama sille. Paha mennä kilahtamaan kun itse olin toissayön lietsussa ja vielä pahimman nuoruudenihastukseni kanssa! Siinä ei yksi poikien saunailta paljoa paina.

Opinnäytetyö on ajankohtainen asia, vaikka valmistumiseen on pari vuotta aikaa. Meillä opinnäytetöitä ei ole tarkoitus jättää roikkumaan, vaan ne tehdään alta pois jo ennen suuntaavia opintoja. Aiheeni on vielä hakusessa, toivoisin jotain tilaustyötä seksuaaliterveyden edistämiseen liittyen (pohjalla on kenties toiveeni jatkokouluttautumisesta terveydenhoitajaksi tai seksologiksi). Ensi viikolla pitää selvitellä näitä asioita.

Hintsusti sapettaa se, että iso osa opettajista olisi jo eläkkeelle valmiita ja eivät ole ihan enää kartalla... Minulla ei ole yhtään valinnanvaraa opinnäytetyön ohjaajan suhteen. Samat opettajat opettivat äitiäni (ja olivat jo silloin VANHOJA!), joka muuten tänä vuonna täyttää kaksi kertaa niin paljon kuin minä. Se tarkoittaa sitä, että äiti synnytti minut sen ikäisenä kuin minä olen nyt. Hurja yhtälö.

Ei kommentteja: