generated by sloganizer.net

sunnuntaina, kesäkuuta 18, 2006

Pimeys laskeutui

Läppärin näyttö irtisanoutui yhteistyöstä. Mitäs pienistä. Sydämeni itkee verta. Luotan siihen että mies korjaa asian.

Osuuspankki vähenteli tililtäni opintolainan korkoja (tai jotain...). Piti käydä ryöstämässä kultsipuppelin säästöpossu, että pääsen ostamaan banaaneja ja pesuainetta.

Huomenna alkaa heinäkuun loppuun asti kestävä uurastus Tuirankartanossa. Valitettavasti tekstin läpi ei paista riemastuttava innostukseni.

Jee. Jee. Jee.

Tajusin eilen, että juhannusaatto on perjantaina eikä lauantaina. Minulla on lauantaina aamuvuoro.

Taivaallinen sää. Juuri sopiva ilma miehelle olla ylitöissä betonipunkkerissa. Se on ihana, se soittelee aina välillä, se on semmonen huomaavainen. Minulla on ehkä maailman huonoin muisti ja saatan unohtaa miehen olemassaolon, jos se ei muistuta jatkuvasti.

En ole nukkunut kunnolla pitkään aikaan. Herään aamulla luonnottoman aikaisin enkä voi sille mitään. Olen iljettävän puuhakas ja tekemistä riittää. Illalla on liian hyvää seuraa että saisin unta.

Eilen oli ne 70-vuotisjuhlat. Siellä se suku litki boolia sujuvasti. Onneksi olin illan Maurin seurassa enkä seuraamassa äidinpuoleisen suvun päihtymistä.

Jasmine on ollut aivan hurmaava, se on käyttäytynyt niin hyvin kuin vain voi. Sen kanssa on mukava olla liikenteessä, synttäreilläkin se oli vapaana koko ajan ja pärjäsi hyvin serkkumukeloiden kanssa. Täydellinen perhekoira.

Tänään haettiin sedän kanssa uusivanha pöytä jostain kaverinkaverilta. Jos joku haluaa täysin sökön pirttikaluston - vaikka juhannuskokkoon, ilmoittakoon siitä nyt. Uudessa on ruuvattavat metallijalat ja se on kuulemma alunperin kotoisin Oulunsalon Messipubista. Semmonen pöytä että kestää ihan hyvin kahden perverssin elämänmenoa.

Nyt kauppaan ryöstösaaliin kanssa. Hips!

Ei kommentteja: