generated by sloganizer.net

lauantaina, elokuuta 26, 2006

Bad Hair Day? Not Today!

Kahdeksalta puolen tunnin aamulenkille. Tuuli pyyhki hikipisaroita ohimoilta, aurinko paistoi. Aamupirtelö, pitkä ihana suihku. Kuulostaako täydelliseltä? No sitä se on!

Särki sydäntä kun eräs kävi hakemassa kamojaan pois, yksin. Olisin jäänyt kantamaan apuna jos olisi katseellaan edes vihjannut. Ihmisellä on oltava oikeus valita yksinäisyytensä. Valintoja. Vapaa tahto. Minä en kestäisi. Minä tahtoisin käpertyä syliin, jos olisin niin rikki kuin eräs... jästipää.

Sydäntä särki, mutta ei sekään onnistunut hyvää meininkiä litistämään seinää vasten. MUHAHAHAA. Henkinen voitto itsestä. Kyllä tällä tytöllä ihan hyvin menee. Ai "ihan hyvin"? Absolutely fabulous, sweetie darling. Fan-bloody-tastic!

Olisi täysin sairasta tuntea syyllisyyttä omasta onnestaan, kun jollakin toisella menee huonosti. Ei tämä jeejee ole keneltäkään pois. Tai paremminkin, ei minun kurjuuteni ketään rikastuttaisi.

Elämä on helppoa. Oikeasti. Senku syö ja nukkuu ja paskoo. Ja liikkuu ittensä hikeen, niin kulkee henki ja luovuus. Ja kaikesta tuosta voi nauttia. Pelkkää ihanaa!

Surut on sitten erikseen nekin, vaan ne kuuluu elämään. Ei ne ole rangaistus tai hinta mistään. Ne vain on. Elämä on saamista ja luopumista. Liike jatkuu.

Eikä tunteet ja rakkaus ja kaikki ole vaikeaa nekään. Senku rakastaa ja tuntee ja nautiskelee. Ottaa vastaan ja antaa. Kunhan antaa kaiken. Ja ottaa kaiken mitä annetaan! Helevetti, sehän se on se ongelma. "Ansaitset jonkun paremman, älä tuhlaa aikaa muhun". No oikiasti!

Elämä polttelee. Kaikki tai ei mitään. Nyt tai ei koskaan. Minäkö kärsimätön? Oijoi, Ruslana ja Wild Dances. Just maybe I’m crazy, the world spins round and round and round! Tältä varmaan tuntuu vinttikoirasta kaltereiden takana ennen kuin ne menevät edestä.

PS. Veljeni ei voi syödä ruisleipää, koska muruset menevät nenään. Onko tämä yleistä? Syön ruispaloja melkein joka päivä. Muistan kyllä tunteen happaman leivän puhaltamisesta ulos sieraimesta ja se tuntuu vastenmieliseltä. Onneksi en nykyään kärsi tästä asiasta. Huh. Elämä on hienoa.

Ei kommentteja: