generated by sloganizer.net

maanantaina, elokuuta 28, 2006

Tuijotus tyhjyyteen lasiaisnesteet kauhusta jähmettyneenä

Pätkin maanantaita lättyyn lähtemällä juoksemaan klo 5.30. Suihkun ja melko pitkän "esitän mission lykkäämistä 48 tunnilla"-sängyssävenkoilun jälkeen kannoin osani yhteiskunnallisesta vastuusta ja herätin koko Mäntylän paukuttamalla Rage Against The Machinen Sleep Now In The Firea.

Ehdin olla koulussa 10 minuuttia kun mieleeni hiipi huolestuttava ajatus siitä, että en ehkä selviä tästä. Aamuaerobisen ja kahden kahvikupillisen aiheuttama jee jee pikkasenko on hyvä meininki kääntyi aamukoomaksi. Täydellistä ajanhukkaa ja aivan turhaa jaarittelua. Olisinpa repinyt sudokut mukaan aamun Kalevasta.

Opinnäytetyötunnilla opettaja sanoi että "no niin, hyvä, Hannalla on kaikki kunnossa", johon tietenkin hymyilin vastaukseksi. Oh gran'ma, you have absolutely no idea... Opinnäytetyön suhteen kaikki onkin kunnossa. Ideointiseminaari on tänään iltapäivällä, viikon päästä on valmistavan seminaarin suunnittelu. What ever. Elämä on helppoa, ei tässä paljon muuta ehdi kuin juosta, jumpata ja länkyttää opinnäytetyötä 24/7, kunnes parin viikon päästä joudun suljetulle osastolle. Ihan oikiasti, mulle on varattu paikka 87:lta.

15-paikkainen osasto 87 vastaa akuutisti uusiutuvien psykoosien ja kriisitilanteiden sekä vaikeiden ensipsykoosien hoidosta. Osastolla on lisäksi yksi paikka mielentilatutkimuspotilaalle. Potilaat ohjautuvat osastolle joko päivystyksen tai osastosiirtojen kautta. Suurin osa potilaista on psykoottisia ja mielenterveyslain mukaisessa tahdosta riippumattomassa hoidossa, joten hoidon kulmakivenä on psykoosien hoitoon tehty käypähoitosuositus.

Joo ja mun uus hiusväri on aivan lyömätön. Tukka hyvin, kaikki hyvin! JIGGA JIGGA!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Haha... Kyllä nauratti, kun luin noista pippaloista... Ehkä just six, että mun on melko helppo tunnistaa, että ketä tarkotit tolla äänekkäällä :D. Se yx, josta kirjotit, ei muuten enää oo sinkku. Loppu ilta meni hyvin... :) Tai ennemminkin hauskoissa merkeissä :D.

Hanna P. kirjoitti...

No niinpä tietenki! Hyvät menee nopeesti markkinoilta! ;)