generated by sloganizer.net

torstaina, elokuuta 24, 2006

You can't have your cake and eat it too.

Tänään on ollut ihan hauskaa. Yks helevetin omituinen aamu - kämpässäni oli kaksi miestä tänä aamuna, eikä ollu ees eka kerta. Mistä lie niitä kertyy, en ollut kumpaakaan mitenkään yöksi pyytänyt. En tarjonnut aamiaista kummallekaan. Miten olis ens kerralla yks kunnollinen sen sijaan että on kaks semmosta, jolla ei tee yhtään mitään?

Lounas siskon kanssa intialaisessa. Hikisin bodycombat ehkä ikinä (AIVAN MAHTAVAA). Kokeilin BC:llä uusia jumppahousuja, mutta olen liian tottunut liian isoihin löpsöhousuihin että voisin ostaa niin ihonmyötäiset agenttihousut. Kyllä niissä pylly näyttää ihan pyllyltä. Mutta miten mää voin jumpata ne jalassa jos näen itteni peilistä enkä voi pitää itseäni erossa itsestäni?

Söin eilen naapurissa semmosia Domino-keksejä, joissa on semmosia "karkkeja", jotka poksuu suussa itestään. Ne oli aluksi aika hauskoja, mutta sitten ajattelin että ne on jotenki väärässä paikassa... eikö niitä poksuja vois myydä erikseen?

Mun pitäs mun pyhässä tehosekoittimessa (jonka kannuosan muuten pesin koneessa tänään ja luin jälkeenpäin ohjeesta ettei sais...) jauhaa maksa, jotta saan Jasmille tehtyä makupaloja.

Syksyllä on hyvä vähän parantaa elintapoja. Tässä laihduttaminen for beginners. Unohtakaa kaikki höpöhöpöjutut, tuossa on asiaa. Lainaan: Unohda helpot ratkaisut. Ei ole oikotietä onneen. Painonpudottaminen on hidasta puuhaa, kilo ja viikko maksimissaan. Jos et tuota usko, niin voit lopettaa lukemisen heti ja opetella elämään jokinorsun kropassa.

Sinkkuelämästä kertoo se, että lakanat on viikattu vaatehuoneen hyllylle ihan miten sattuu. En vaan osaa, tai en välitä tarpeeksi. Olkoot miten vaan. Rutattaviksi ne on tarkoitettu muutenkin!

Klo 21 eteenpäin on vähän semmosta hankalaa aikaa, että meinaa helposti ruveta epätoivoiseksi. Äkkiä nukkumaan! Tänään ei huntsita yölenkille, mussukin (koira, tietenki) nukkuu jo. En viiti mun parvekkeella tuulettuneita lakanoita sotkea koirankarvoihin, joten karaisen itseäni nukkumalla yksin. Melko askeettistahan se on, vaan kokeillaan nyt tämän kerran.

Ei kommentteja: