generated by sloganizer.net

torstaina, syyskuuta 21, 2006

AAAARRRRGGGH!! (Superwoman on duty.)

See good in bad. Jaksaiskin! Väsyttää. Fysiikka pettää. Oliko pakko mennä eilen lääppimään kipeää ihmistä? (Oli.) Nyt on koko ajan sellainen olo, että onko tämä väsymys vain vitutusta vai olenko tulossa kipeäksi. Väsymys tuntuu oudolta enkä pidä siitä yhtään.

Työharjoittelussa oli tänään sekä mukavaa että ihan helevetin vittumaista. Jos joku huomenna komentelee minua kuin piikaa (siis työharjoittelussa, toimin henkilökohtaisena orjattarena vain vapaa-ajalla) saatan käydä verbaalisesti todella väkivaltaiseksi, sillä olen väsynyt ja aggressiivinen. Viikonloppu tulee todella tarpeeseen.

Jotain hyvääkin. Siis itseasiassa aivan mahtavan hienoa. Setä pääsi kuntoutukseen, jonne halusi. Olen niin hirmu iloinen hänen puolestaan. Kyllä siitä vielä ihminen tulee! Selviytymistarinat, niitä ei koskaan ole liikaa. Ja olen iloinen, että olen jaksanut uskoa ja tukea ja rakastaa. Making miracles is hard work, most people give up before they happen. Siitä tulikin mieleen, että pakastimessa on sedän tuomia Mars-jäätelöitä. Jessss! Torstai-iltana kaipaa sen verran hemmottelua.

Menin aikaisemmin työharjoitteluun tänään että pääsin lähtemään aiemmin, ehdin siis hyvin bodybalanceen. Balancessa oli neljä uutta kappaletta, jotka olivat aivan ihania. Varasin itselleni ajan huomiselle liikunnanohjaajan kalenterista nimellä Hans Jürgen, saattaa vähän ihmetellä kun menee aamulla töihin ja katsoo päivän ohjelmaansa... Mutta niin, saan sitten uuden kuntosaliohjelman, joka on semmoinen habankasvatusohjelma että huh huh. Isot painot ja vähän toistoja, ainakin kaksiosainen ohjelma, jos tulisi sitten vaikka aloitettua oikea saliharrastus.

Kotiin oli kiva pyöräillä sateessa. Poppi piristi jonkin verran... jigga jigga, prrrkeleeee! Kyllä aggressiosta voi saada voimaakin, tällaisessa tilanteessa kun jotenkin pitää vain pusertaa itsestään sen verran että pääsee hengissä viikonloppuun.

Pikkasenko rassais jos mulla olisi sellainen koira, että aina kotiin tullessa saisi pelätä että mitähän siellä nyt on tapahtunut, onko syöty sohva vai kengät ja onko kustu lattialle vai haudattu kaukosäädin kukkapurkkiin. Jos et saa sitä mitä haluat, ole onnellinen että et saa sitä mitä et halua!

Olen onnellinen siitä, että vuokra-asiat alkavat järjestyä ja minun ei tarvitse muuttaa johonkin koppiin asumaan vaan saan asua tässä ihanassa kämpässä, josta tykkään kovasti ja jossa on koko ajan kodikkaampaa. Illat ovat ihanan pimeitä, haluan polttaa kynttilöitä ja fiilistellä!

Olen onnellinen siitä, ettei minulla ole lapsia särkyneistä suhteistani. Kukaan entinen ei ole psykopaatti, joka haluaisi tehdä elämästäni elävää helvettiä tai pilata uudet suhteeni. Voin jatkaa eteenpäin puhtaalta pöydältä ja saada kaiken mitä olen halunnut.

Olen onnellinen siitä, että vaikka väsyttää, voisi väsyttää paljon enemmänkin. Vaikka vähän vituttaa, voisi vituttaa paljon enemmänkin. Ei nyt ole edes vaikeaa, vähän semmoista "kivi kengässä"-ahdistusta, mutta se helpottaa kun tulee viikonloppu, ihan oikeasti. Viikonloppuna minulta ei saa kukaan vaatia yhtään mitään... saa olla helppoa ja mukavaa ja onnellista.

Huomenna päivän päätteeksi solariumiin ja bodypumppiin (jos en ole kipeänä). Viikonloppuna olisi ihanaa tehdä kaikkea... vaikkapa juosta ja jumpata, kävellä syysilmassa, käydä katsomassa potkunyrkkeilykisoja (www.kickboxingteam.com), laittaa hyvää ruokaa ja leipoa, kuljeksia nälkäpäiväkerääjänä, katsoa hyviä elokuvia, käydä kummisedän 50-vuotissynttäreillä, pestä koira, käydä ostamassa Kodin Ykkösestä uusi bambuverho (tms.) ja laittaa se makuuhuoneen ikkunaan, asentaa keittiönovi paikoilleen, pestä pyykkiä ja imuroida ja luututa ja laittaa koti kauniiksi ja polttaa kynttilöitä ja fiilistellä ja pitää mukavaa ja halia ja pussailla ja hörsiä kuumaa juomaa peiton alla.

Rankka päivä. Ihanaa olla kotona!
Alias. Loistava.
Rahkaa ja jogurttia. Hyvää.
Pilkullinen koira. Enkeli. Rakas.
Perjantai. Huomenna. Vihdoinkin.

Kyllä tämä kirjoittaminen auttaa. Huh helpotusta. Mars-jäätelön ja kick ass bitch-jakson jälkeen kestän taas mitä vaan. Antaa paukkua! Come on, Friday! "Humor me!"

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siun blogissa on liikaa seksiä ja kiroilua, työpaikan blockeri estä sun sivuille pääsyn. :D Eli, töissä en kykene lukemaan. *sniff*

-Riffi

Hanna P. kirjoitti...

No on se... ;)
Miksi sitä sanotaan kun blockeri estää sivulle pääsyn...? Ehottomasti se on laadun tae!
-Hani
ei saa prkle tarpeekseen