generated by sloganizer.net

tiistaina, syyskuuta 05, 2006

Ei ollenkaan huono päivä

Pilates oli täynnä (jos meen paikalle juuri kun tunti on alkamassa niin en voi edes syyttää muita kuin itseäni), joten menin paceen. Olipa ihanata! Kuulostelin tarkkaan että mitä se keho sanoo, kun tässä kuitenkin oli semmoinen räkäepisodi taustalla.

"Niin mikäs pöpö nää nyt olitkaan? Joku flunssapöpö? En halua vaikuttaa mitenkään tylyltä, mutta ei mulla nyt ole oikein aikaa tämmöselle."

Tuntuu kuin olisin turvonnut muodottomaksi neljässä päivässä. Olin aika yllättynyt kun peilistä ei näkynytkään Vuoden Sotanorsu-voittaja. Ehkä toivoa ei ole menetetty!

Muuten, eilisen (vai millon olikaan) hajoilu johtui ihan vaan siitä, että olen liikunta-addikti. Endorfiiniaddikti. Sykettä, hikeä. Vieroitusoireet aiheuttaa kaikenlaista sekoilua, kuten "muutan Rovaniemelle!" ja "vaihdan alaa!" ja kohta varmaan olisin vaihtamassa sukupuolta ja mikä pahinta, hiustenväriä (tämänhetkinen on kuitenkin täydellinen!).

Ihanaa, Kolmas kivi auringosta. Se on ihan parasta. Muutenki ihan hyvä päivä ku pääsin jumpalle, sain poikakaverin ja eräs tärkiä ihminen oli saanut ammattiapua ongelmiinsa. 3/3. Ei paha.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon. Kyllä sie olet onnea ansainnutkin.

Anonyymi kirjoitti...

Sanoo muuten Niina, eikä näe noita Word Verification -juttuja ilman laseja :/

Anonyymi kirjoitti...

Huomenta :) Muista hymy..

Hanna P. kirjoitti...

Niina, me ansaitaan parasta! We gals gotta stick togatha!

Anonyymi kirjoitti...

Darling, the smile is right there where you left it with a kiss, on my lips, last night in my dreams.