generated by sloganizer.net

maanantaina, syyskuuta 04, 2006

Kurkku kipeänä aamuun ankeaan

Taas levoton yö, niitä oli viime viikolla monta. Muistan katsoneeni viime yönä kelloa melko tarkkaan parin tunnin välein. Jonkinlaiseksi hyvitykseksi näin viimeisen torkkumispätkän aikana agenttiunta.

Olo on puolikuntoinen, mikä estää ihan kaiken hauskan eli tekee illastani kaakaonjuomis- ja Alias-painotteisen. Ette tiedä miten kovasti haluaisin bodypumppiin. Heh heh, voi minua ressukkaa. Sitä vartenhan nuo 88 jaksoa Aliasta on hankittu. Salainen ja vaiettu fantasiani on, että pääni tulisi ritarin silittämäksi ja ihmeparantuisi. Tuntuu siltä kuin pää olisi tungettu täyteen vanua.

I don't care if Monday's blue
Tuesday's grey and Wednesday too

Puolen tunnin päästä alkaisi ensimmäiset luennot, mutta sen sijaan tulostelen ihan rauhassa valmistavan seminaarin suunnittelun materiaaleja ja koitan jotenkin saada itseni ihmiseksi tälle päivälle. Minähän en rupia riehumaan heti aamusta yhtään minkään takia ja nostamaan sykettä sen takia, että kouluun pitäisi mennä. No mutta, onhan siellä vielä yksi boheemi sivupersoona hengissä!

Monday, you can fall apart
Tuesday, Wednesday, break my heart

Sain vuokran maksettua juuri ja juuri. Ihminen, jolle olen alivuokrannut huoneen, ei ole maksanut vuokraansa, en tiedä mitä kautta edetä, pitääkö tästä tehdä joku käräjäoikeusjuttu. Yritän saada uutta alivuokralaista vaikka ensi kuusta alkaen.

En ole huolissani. Minä selviän aivan ihmeellisistä tilanteista... agentit selviää.

I don't care if Monday's black
Tuesday, Wednesday, heart attack

Joskus elämä silti tuntuu olevan yks kökkö blooper reel.

Monday, you can hold your head
Tuesday, Wednesday, stay in bed

Ajatusten aamiaisessa sanotaan en tiedä toimiiko myönteinen ajattelu joka kerta, mutta sen tiedän, että negatiivinen toimii.

Aurinko nousi naapuritalon takaa paistamaan suoraan silmääni. Dryden Mitchell laulaa Friday I'm in love. Ja sitten Hot Chocolate laulaa Sexy Thingistä. I BELIEVE IN MIRACLES! Mistä ihmeestä nää biisit on mun soittolistalle eksyneet? Eikö ne tajua, että mää yritän vähän fiilistellä ja masennella ja sääliä itseäni ja sitten nää tulee pilaamaan mun täysin hyvin alkaneen maanantain ihan kuin se olis joku iloinen päivä muiden iloisten päivien joukossa? Törkeetä!

Keskityn olemaan itselleni ja muille mahdollisimman armollinen. Joskus sitä selviää rähisemällä eteenpäin, mutta nyt ei jaksa. Tässä kun venyttelen ja siristelen silmiäni auringolle, elämä tuntuu ihan hyvältä. Ketään ei jaksa kiinnostaa missä minä tämän aamun vietän, kärsinkö kiireestäni vai nautinko elämästä. Kun hetkeksi unohtaa maalliset murheet... elämä on ihan taivaallista.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

... kuka käski mennä alasti nukkumaan. (eiku kauppaan)