generated by sloganizer.net

maanantaina, helmikuuta 19, 2007

Brilliant!

Tänään ei tullut yhtään laskuja, mutta tuli OP-ryhmän asiakaslehti aka "Timo Koivusalon fanclubin jäsenlehti".

Vätysti koulun jäljiltä ja kyllä se päiväuni oli makiaa kullan kainalossa. Hän nakkoi minut kuitenkin Oulunsaloon vetämään combattia. Ja wuhuu kun oli taas ihanata. Etukäteen aattelin että mitäköhän tästä taas tulee koko päivästä. Pakollinen harjoitustunti ja kaikkea. Olen ollut niin kauan puolikuntoinen ja räkätaudissa ja lämpöillyt kevyesti kuin jaksan muistaa. Aivan sama makoilenko kotona viikon vai taistelenko mielikuvitus-kansainvälisiä terroristeja vastaan combatissa. Tosin nyt aattelin loppuviikon ottaa kevyemmin, pilatesta, kehonhuoltoa... ja pumppia lopummasta päästä tai tulee hulluus.

Päivän v-maisin asia oli asiointi Kelalle asumistuen tiimoilta. Tunsin itseni idiootiksi, mutta pääasia että homma tuli hoidettua. Melkein. Case on jäissä, kunnes toimitan palkkakuitteja noista jumppatunneista, ihan kuin tietäisin että milloin niitä tulee tai onko edes tulossa. No eipä siinä.

Oli fiilis sellainen, että mikäs auttaisi paremmin kuin oikea oululainen känkky, ja lähimpänä lähimmäistä oli Ninwe, josta saa lounasaikaan eli ennen kolomea pizzan ja limpparin hintaan 4,5 €. Tonnikala-katkarapu-herkkusieni-oliivi-valkosipuli-ihanuudesta (kaksi lisätäytettä eli yht. 5,5 €, halapa) jäi puolet iltapalaksi.

Ooh aah, nyt jakamaan lätynjämät rakkaan kanssa ja katsomaan luultavasti ihanan turhanpäiväistä Juomahemmo-leffaa kolmoselta. Eivät taaskaan kertoneet, että Täydelliset Naiset on tauolla. (Sarja on tauolla ja jatkuu syksyllä uusin 3. tuotantokauden jaksoin. Ensimmäisen tuotantokauden uusintajaksoja esitetään lauantaisin 24.2. alkaen).

Aika ihanaa on joo. Kun keskittyy kaikkeen huippendaaliin eikä siihen, että loppupeleissä mistään ei tule mitään eikä kannata edes yrittää. Paljon auttaa se, että Maailman ihanin on vaan jotenkin aivan vastustamaton ja koira on hassu hupsuli. Jasmine muuten täyttää lokakuussa 4 vuotta ja siirtyy sitten sijoituskoirasta ihan ikiomakseni.

Ei kommentteja: