generated by sloganizer.net

maanantaina, helmikuuta 19, 2007

This is your life and it's ending one minute at a time

Pönötän täällä koululla ja odotan mr. koulukyydin saapuvan. Boonusta: huominen opinnäyteseminaari on peruttu. Soitin Kelalle ja kaikkia mahdollisia asumistuen lippulappuja ei tarvitse toimittaa, koska olen ne jo kerran toimittanut. Jesh.

Jos jonkun mielestä Euroviisut ovat tyhjänpäiväistä humppaa, kuunnelkaapa vaikka vuoden 1996 voittaja, Irlannin Eimear Quinnin kappale Voice (wma-tiedosto). Tai 2004 voittaja Ruslana ja Wild Dances (low quality video)? No lässyn lässyn. Kyllähän me tiedetään mikä on muuttanut Euroviisujet ikuisiksi ajoiksi.

Kryptinen horoskooppi kaikille härkäpäille tänään 19.2.: Vaihto asiasta toiseen voi tuntua tyhmältä, mutta se kannattaa. Näet, ettei toinen vaihtoehto tee asiaa huonommaksi, vaan pikemminkin korostaa alkuperäisajatusta.

Britney on ajanut tukan pois ja itsellä on myös lieviä suuntauksia myös kampaamon suuntaan jahka rahaa alkaa kilistä tilille.

Jos jotakuta kiinnostaa niin täältä voi kuunnella kun tämä laulaa reenikämpillä joskus olisko ollut viime toukokuussa:
Pretty Boy (ihan ite keksin sanat)
Never Hesitate (niin tähänki)
I Saved The World Today (Eurythmics cover)

*Kertan säveltämä Hupsis-soittoääni*
Ai nysse tuli. Hips!


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, sullahan on varsin kiva sointi äänessä!

eve kirjoitti...

Vautsivau, aika tiukkaa ja yllättävän raikasta! Hyvä saundihan sulla on, ei pitäs tuollaiviisiin kynttilöitä vakkojen alle piilotella. Tulipaloriski on sellanen. Lavoille siitä! Mars!