generated by sloganizer.net

maanantaina, toukokuuta 21, 2007

Hyvä ruoka, parempi mieli (toinen mielipide)

Onko päiväsi hyvä vai huono? Jos tuntuu kovastikin siltä, että huonon puolelle kallistuu, sano: haluan toisen mielipiteen! Diagnosoidaanpa tilanne uudestaan ja katsotaan, jos saataisiin tulokset viitearvojen yläkanttiin.

Kävin vetämässä kuvun täyteen kouluruokalan antimia: pinaatti-pähkinäkastiketta ja pottuja ja kunnon kasa salaattia. Piimää ja leipää niin että joka rakonen täyttyi. Tällä pitäisi jaksaa bodypumppitunnille asti. Vielä on 70 senttiä jälellä, että jos ehtii niin voi käydä ostamassa banaanin tai jonku semmosen matkan varrelta. Joo no myönnetään, että kävi mielessä myös Kismet. Illalla saadaan äpöstää porukoiden luona ennen kuin menen vetämään combattia ja Ihanuus jää ränkkäämään meidän isukin tietokonetta.

Mp3-soittimestani, joka on muuten toimiva joskin rajussa menossa kolhiintunut Zen Nano Plus, on hajonnut paristokotelon kansi. Pikkasen hajottaa. Tuossa se on hirtetty kiinni vaaleanpunaisella hiusrenksulla. Jee jee. No mutta, lähetin palautetta Creativelle ja hirviän englanninkielisen sepostuksen jälkeen lupasivat sitten lähettää oikiasti uuden luukun tuohon jostain hevonjeerasta asti.

Uudet vaaleanpunaiset jumppahousut olivat joko ostettaessa rikki tai sitten sivusauma aukesi keskiviikon tuplatunnilla. No ei voi olla totta, pitäisihän niiden käyttöä kestää! Märisin Stockmannin asiakaspalveluun ja nyt tuli erittäin ystävällinen ja pahoitteleva viesti, että täytyy käydä näyttämässä pökiä ja katsotaan mitä asialle voidaan tehdä.

Vinettäminen (engl. whine) kannattaa aina!

Pistin perjantaina itämään pienen yllätyksen, saapa nähdä ilahduttavatko sen hedelmät muutamaa rakasta ystävää... (idean saa pölliä, pistäkää iloinen mieli kiertämään in a good old-fashioned way.)

Ihan über hyvä tämä uusi pumppiohjelma, jota rämä mp3-soitin tunkee tajuntaan. Valitsin eka opeteltavaksi pumpin, kun se nyt vaan on sujuvampaa mun yksinkertaisille aivoille. Joutaa vielä parikymmentä minuuttia tätä jauhamaan, sitten taas istumaan opinnäytetyöseminaariin ja pointseja keräämään. Bling bling.

Joo, ihan hyvä päivä ja aina vaan paranee.

Ei kommentteja: