generated by sloganizer.net

keskiviikkona, toukokuuta 23, 2007

Ihan(aa) hirveetä sämpläämistä.

Päivät on pitkiä ja kalenteri näyttää koiranoksennukselta. Pitäisi skannata yksi aukeama näytiksi tästä mun toimivasta elämänhallinnasta. Voi eläimen käsi. Visuaalinen sotku saa haukkomaan henkeä ja päivän tuntumaan jo etukäteen täysin mahdottomalta tehtävältä. Niin niistä vaan on selvitty läpi ja paljon saatu aikaan. Aika sämpläämistä saada sovitettua yhteen menot, kun mikään päivä ei ole 8-16 tasaista - enkä haluaisi että olisikaan.

Eilen oli mahtavat kelit, hyötypyöräilin pitkästä aikaa. Sitä ei voi tajuta - kun aiemmin on polkenut ympäri vuoden päästäkseen paikasta A paikkaan B ja kroppa on tottunut siihen - että se on oikeasti urheilua se homma. Bodypumppibiisit soittimessa lähdin alkuun revittelemään ja nopeastihan pakarat antoivat palautetta asiasta ja piti keventää tahtia. Mutta tarkoitus olisi kulkea enemmän pyörällä ja vähemmän Nissanilla. Tosin tänään voi olla että menen Rajakylään kuitenkin autolla. Laiska? Laiska!

Prinsessa Jasmiinin juoksunjälkeinen tuoksu on novascotiannoutaja Taavin mielestä aivan huumaava. Eilinen metsälenkki oli hirveää ruinuamista. No mutta hauskaahan oli kuitenkin ja rypemisen jäljiltä pitäisi pestä yksi dalmatialainen. Niin, se tosiaan vain hyppi jossakin rämeikössä, ei uinut. En usko että Jasmi on koskaan uinut. Ehkä ensi kesänä Saimaalla mökillä se oppii uimaan - jos se opetetaan uimaan.

Olen vähitellen hiffaamassa miten noita jumppatunteja kannattaisi ottaa ja miten ei. Olen aika nöyrästi ottanut saapumisjärjestyksessä sen mitä annetaan ja sopinut mm. Beauty Centerille erinäisiä pätkiä kesäksi, eri tunteja eri kuussa eri aikoihin aina vähän kenenkin lomasta riippuen. Siispä on mahdotonta täyttää kalenteria tasaisesti kun taas jossakin paikoissa lukujärjestys on sama koko kuukauden. Olen siis ns. sössinyt tämän homman. Toisaalta enhän minä ole älynnyt että niitä tunteja olisi ollut tarjolla paremminkin. No, jumppaa tulee kuitenkin olemaan ihan mukavasti koko kesän ja tuurauksia varten olen käytettävissä.

Nyt on vähän semmonen olo että millekä rupeaisi, kun sain yhden opiskelujuttupuhelun hoidettua. Juuri sellainen puhelu, että luulee, että se on jotenkin iso ja vaikea tehdä. Niin sitten se on vaan että terve ja sovitaanko näin ja heippa. Semmosista pienistä jutuista kalenteri täyttyy. En muista jos se ei lue kalenterissa.

Niin, pyykit kuivumaan seuraavaksi. Ja sitten kai jatkan tätä kalenterin sämpläämistä. Tai lähden kevyelle lenkille tuonne harmajaan, kuuntelemaan pumppibiisejä (combat saa vielä hetken odottaa, en ota ressiä). Enimmäkseen pilvistä. Ei mistään kotosin tuommoinen sää. Voisi joko kunnolla sataa tai paistaa. Anna tulla kunnon ukkonen tai helle, mutta ei tämmöstä mitäänsanomatonta pysähtynyttä puolipilvistä.

Ei kommentteja: