generated by sloganizer.net

perjantaina, toukokuuta 25, 2007

Wash n' go, Urpo!

Oikein hyvää nimipäivää kaikille Urpoille. Tukka sliipattu ponnarille ja suihkunraikkaana seikkailuihin. Aamusella kävin jo pumppailemassa. Heräsin kuudelta ja oli aivan ihana kesäinen aamu! Taioin jääkaapin viimeisistä jäämistöistä herkulliset juusto-valkosipuli-aurajuusto-toastit aamupalaksi.

Odottelen alavatsan kramppailevan enemmän, se aika kuukaudesta, mutta ehkä riittävä määrä liikuntaa pitää kivut poissa. Suosittelen vatsalihasrääkkiä kaikille menkkakipuisille. Jotkut sanovat lihastyön rentouttavan, mutta myös kivunsiirtomekanismi toimii - kun lihaksia polttelee oikein pirusti siinä puristaessa, kyllä kaikki muu tuska unohtuu.

Odottelen edelleen. Soitin soskuun ja täti sanoi selvittävänsä kuittieni ja laskujeni kohtalon. Soitin soskuun klo 9.19. Kello on nyt 10.45. Saa nähdä tuleeko puhelua. Pitäisi olla mennyt jo maksuun, mutta ei. Ei se mitään. Elän rakkaudesta. Pitää vaan sen tyhjän jääkaapin oven kiinni niin ei muista että siellä ei ole mitään. Sitten kun autosta loppuu bensa niin mennään pyörällä.
Ei hätä ole tämännäköinen, se on pieni ja punanen! Odottelen myös koulusta aika monenlaista juttua. Että miten nuo harjoittelut onnistuu ja meneekö eräs essee läpi.

Päätin, että en kärsi minkäänlaisesta mielipahasta vaikka en pystykään täyttämään kaikkien toiveita, pääasiallisesti tämä liittyy siihen että joudun sanomaan monesti "ei", koska en pysty tuuraamaan pumppia 10 tuntia viikossa. Huomasin, että jos lupaudun "viimeiseksi vaihtoehdoksi mikäli ketään muuta tuuraajaa ei saada", muutun automaattisesti ensimmäiseksi vaihtoehdoksi eikä ketään muuta tarvi enää edes kysyä. En nyt siis enää revitä kroppaani hyvää hyvyyttäni miellyyttäkseni muita. Olen tämän kuukauden aikana auttanut monta ohjaajaa pulasta tuuraamalla, ja pitäisi olla hyvä omatunto niistä kerroista kun olen pystynyt avittamaan.

Kohta lähden pyöräilemään, toivottavasti sää pysyy kuosissa koko päivän. Lepyttelen itseäni kaikista murheista jyrsimällä ennen lähtöä Kismettiä ja rentoutumalla oikeen autuaasti. Huokailen syviä huokauksia ja voivottelen vähän aikaa ja huokaisen vielä kerran oikein syvään ja pudistan vaikka päätä vielä, että voi mahoton. Sitten taas vipelletään.

Loistava horoskooppi härälle tänään Iltasanomissa. "Sinulle tarjotaan viikonloppuna mahdollisuutta irtautua arjesta. Suostu empimättä, sillä se on sinulle nyt enemmän kuin tervetullutta."

KYLLÄ! KYLLÄ! Suostun!

Ei kommentteja: