generated by sloganizer.net

sunnuntaina, toukokuuta 18, 2008

Don't you wanna feel what I wanna feel, baby? (BORN TO BE WILD!)

Eilen jatkokoulutuksissa oli hurjan ihanaa liikkumisen iloa. Nyt on sopivasti jumi joka lihaksessa. Pumppi tuntui ihan sairrraaan hyvältä! Ihmeellisen koukuttavaa hommaa. Tanskalainen kouluttaja tuli tauolla sanomaan, että taisin pitää musiikeista, kun lauloin koko ajan mukana ihan fiiliksissä. Koko pumppiohjelma on sing-along-materiaalia. Hauisbiisissä lauletaan "honey honey honey, don't you think it's funny", siitäkös riemastuin.

Vähän mietin, että johtuiko tuntemukset polvissa combatin aikana raskaushormoneista, jotka löysyttää nivelsiteitä, vai ihan vaan siitä kun en oo combattia räiminyt vähään aikaan. Onnekseni tuttavapiirissä on vastikään lisääntyneitä ohjaajakolleegoita, joilta saa hyviä vinkkejä. Nyt ei tunnu polvissa eikä muuallakaan mitään inhaa, joten nou hätä. Ei kai ne raajat irti lähde.

Koko kroppa tuntuu eriltä kuin eilen. Tätä haluan pitää yllä, ja olla kuin Sidney Bristow Aliaksen vitoskaudella. Mp3-soittimeen BodyCombat 36 ja ladattu akku. Koiran kanssa nurmikentälle hillumaan ja opettelemaan ohjelma. Jos huomenna jo osais?

Ei kommentteja: