generated by sloganizer.net

torstaina, toukokuuta 22, 2008

Torstai on uusi perjantai (we survived and didn't even get any f*ckin' T-shirt)

Nämä päivät on ihania. Kun aamulla jo aurinko paistaa, jaksaa keittää kahvia termariin asti ja hakea Kalevan ja noukkia pyykit kuivumasta pihalta narulta ja viedä pursuavan biojätteen ja painavan paperinkeräyskassin ja mennä kouluun.

Koulussa oli liuta "the most kuolettavin seminaariesitys of the month"-ehdokkaita, mutta onneksi otin koko takariville mukaan viihdettä eli valikoiman kirjallisuutta Alivaltiosihteerista Viiviin ja Wagneriin. Lisäksi pelasimme toki ristinollaa ja kirjoitimme rivi-riviltä-jatkokertomuksen.

Tuntilistat on toimitettu, seminaariesitykset pidetty ja potilascasetehtävät palautettu. Nyt vaan ootetaan, milloin niitä opintopisteitä ropisee.

Käytiin viimeisen koulupäivän (kenelle on ja kenelle ei) ansiosta koulukavereiden kanssa istumassa Tervahovin patiolla. Huopiin kääriytyneenä join lämmintä kaakaota, että se Suomen kesästä.

Nyt rannan kiinalaisen herkkua tofu-casfewpähkinähässäkkää ja Despiksien neljännen kauden viimeiset jaksot.

Tämä nyt on kertakaikkiaan oikein mukava päivä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Suomen kieli aka Sinun yo arvosana? Taito sinällään kehua omaa osaamistaan ja seuraavassa välilauseessa "ruveta" kehumaan omaa kielenkäyttöä? Voi ristus, käy ny vähän itsees! Sun tekstit pursuaa ihan jotain muuta kuin onnellista odotusta, jota niin hehkutat, pistäisitkö sitä miestäsi, että myös hän olisi mukana odotuksessa?

Hanna P. kirjoitti...

Ketä anonyymiä puskastahuutelijaa tämä osui herkkään paikkaan? ;) Sanoinhan vain, että kuulun siihen ryhmään ihmisiä, joita mm. yhdyssanavirheet ja ilman välimerkkejä hutkitut lauseet nyppivät kovasti.

Oota ku mää en ehi tajuta. Siis mitä, miksi mun tekstien pitäisi pursuta "onnellista odotusta"? Missä mää sitä "hehkutan"? :) Saa kai nämä tekstit pursuta ihan mitä vaan, miksi se nyt on sulle ongelma? Ei tätä oo pakko lukea, härre gud...

Miks mun pitää pistää mun miestä? Sillä on rokotukset kunnossa.

Avaa vähän niin ehkä ymmärrän paremmin mitä ajat takaa.