generated by sloganizer.net

sunnuntaina, syyskuuta 18, 2005

Jaahas, jaahas. Olin näköjään vahingossa poistanut mahdollisuuden kommentoida näitä viestejä. Nyt se on korjattu, joten jokainen Pera voi sanoa "Pera was here".

Sain Katrilta paidan. Nyt kun näin sen peilistä, tajusin että kyseessä on unelmieni agenttipaita. Kiitos siis vielä kerran! :) Vähän niinku pakko laittaa huomenna kouluun. On se hassua miten materia tekee iloiseksi. Jonkun vanha voi olla toiselle uusi ja ihana.

Äiti haki paceen (Pace = Progressive Aerobic Circuit Exercise. Ohjattu kiertotreeni laitteilla, joissa on hydraulinen vastus. Laitetta vaihdetaan puolen minuutin välein. Sama kuin circuit training tms. mutta hydrauliikan kanssa, eli laite reagoi tekijän tahtiin ja voimaan.) Oli kivvaa. Viikko on hyvä lopettaa hyvällä hiellä. Oli se aika siistiä mennä ja tulla jumpasta autolla, kun on tottunut siihen että jumpalle poljetaan hiessä ja sieltä myös könytään väsyneenä viimeisin voimin fillaroiden.

Pössis on huomattavasti parempi kuin eilen. Kurkku on vähän kipeä, vaan onko ihmekään kun mahahappoja on lingottu pitkin limakalvoa.

Nyt pikasuihku ja Nelosen leffaputken sunnuntaileffan eli Insomnian pariin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs pidit "Insomniasta"?
Ihme kyllä se oli minulle ennennäkemätön.
Nimekäs näyttelijäkaarti asetti
sille jonkinlaisia ennakko-odotuksia
mutta jollain tapaa torsoksi se jäi.
Kun leffa päättyi oli tunne että
jotain puuttui, ei vain tiennyt mitä.

Hanna P. kirjoitti...

Ei mikään erityinen leffa. Meinasin lähteä kesken nukkumaan.