generated by sloganizer.net

lauantaina, syyskuuta 17, 2005

Jee jee jippii.

Jostain syystä elimistöni päätti puoli yhden aikaan ykätä ulos aamupäivän aikana syömäni tattarimurot ja mustikat, ruisleivän ja pienen nökerön pullataikinaa, jota syytän koko episodista. Pieni määrä vettäkään ei pysynyt sisällä. Suolisto pitää viemäriääntä ja pukkasi ulos kaikki nesteet mitä mahalaukun läpi oli jo mennyt. Pitää tässä koittaa jotain nestettä nautiskella ettei mene jutut liian kuiviksi (äiti pelotteli jo tiputuksella).

Ihanat, rakkaat iskä ja äiti kävivät ymmärtäväisesti hakemassa Jasminen hoitoon Oulunsaloon. Minusta ei ehkä nyt ole lenkkeilijäksi ja olen muutenkin kalpeaa seuraa, Oulunsalossa Jasmi saa leikkiä Taavin kanssa.

En tiedä mikä tämä pykäämistaipumus on, kerran aiemminkin olen oksentanut samalla tavalla parin kuun sisään. En voi kuin ihmetellä ihmisiä, jotka tahallaan aiheuttavat tällaisen olotilan esim. ryyppäämällä.

Jostain syystä huumorintajuni toimii defenssimekanismina niin että minulla on oikeastaan hyvinkin hauskaa. Olen lähinnä nukkunut. Morko-kissa kävi massun päällä kehräämässä hetken aikaa. Kuuntelin muista asunnoista kuuluvia ääniä, jostain kuuluva nauru teki minut hirmu iloiseksi. Normaalisti ehkä kiroaisin huonoa äänieristystä. Peiton alla kuunnellessa lajitovereiden äänet kuulostivat hirmu turvallisilta.

Nyt olo on jo vähän pirteämpi (kello on puoli viisi) ja ajattelin katsoa tuleeko telkkarista mitään tai katsoisiko Oskulta lainassa olevan Salainen ikkuna-dvd:n tai pelaisiko Aliasta pleikkarilla. Tekisi mieli keltaista jaffaa, vaikka tiedättehän, että se ei oikeasti ole mikään ihmelääke kuten meidät on kasvatettu uskomaan, vaan tärkeintä on juoda mitä tahansa nestettä, jaffa on ihan yhtä hyvä kuin mikä tahansa muukin. (Parantavilla rituaaleilla on sinänsä terapeuttinen vaikutus, jos kuvittelet että jokin asia helpottaa oloasi, niin se todennäköisesti sen tekee.)

Mikko on han moo do-leirillä ja tulee illalla kotiin. Muistaakseni se oli viime kerrallakin leirillä kun ykäsin. Ehkä näillä asioilla on yhteys - ilmaisen eroahdistustani oksentamalla. Nyt ei enää okseta, oli outoa kun yökkäilin pari tuntia sitten pöntöllä mutta mitään ei tullut. Nyt maha on tajunnut että siellä ei ole enää mitään. Otetaan tämä sitten paastona, vaikka. Oikeastaan ei ole ollut nälkä koko päivänä, mutta nyt alkaa taas palailemaan mieleen kaikkia ihania herkkuja - mahan poltteesta ja huimauksesta huolimatta tämä ei siis ollutkaan vissiin kovin vakavaa.

Ei kommentteja: