generated by sloganizer.net

sunnuntaina, syyskuuta 11, 2005

Kevyt päiväkävely eli kartan (020202) mukaan 14 kilometriä Välkkylästä Oulunsaloon (keskisyke 138, aika 2 h 18 min, ens kerralla pitää tähdätä pariin tuntiin, tarkoitus on juosta 30-40 minuutin lenkkejä 2-3 kertaa viikossa ja parin viikon päästä taas sama lenkki kuin tänään). Päälle sauna, kylläpä tuntui hyvältä pitkästä aikaa loikoa saunassa ja lukea Aku Ankkaa.

Mikko paljasti että se oli kuunnellut täällä Take Thatia. Lieventävä asianhaara on muka että "vain pari piisiä". Se on varmaan tuntikausia perkannut puolukoita. Ihmeen metroseksuaali-martta.

Tänään tulee telkkarista Lara Croft: Tomb Raider. Olisi vähän uskottavampi, jos supersankarilla olisi yhtään lihasta, mutta aina ei voi voittaa.

Supersankari-naiselle riittääkin, että sen rinnat eivät lässähdä kun se menee selälleen.

Sain tänään aamulla lähetetyksi yhden parin sivun esseen (aiheesta "Minä ja seksuaalisuus", ja ei, en copy-pasteta sitä tähän, koska kukaan ei sitä halua lukea, mutta opettajan on pakko) ja reilusti myöhässä oleva hoitosuunnitelmakin eteni hieman. 15 opintopistettä napsahtaa rekisteriin kun saan sen palautettua - ehkä jonain kauniina päivänä.

Mitä odotan ensi viikolta? Huomenna on pitkä koulupäivä, mutta hyppytunneilla ehdin käydä bodybalancessa klo 11-12 ja koulun jälkeen (loppuu kuudelta, daah...) ehtii vielä bodypumppiin. Siinäpä se päivä menee, koulussa ja kuntoillessa. Tiistaina on kevyempi päivä koulussa ja illalla kovasti odottamani bodycombat.

Keskiviikkona saan habankasvatussaliohjelman, ylävartalopainotteisen puolen tunnin ohjelman, jonka voi käydä tekemässä ennen jumppaa. Vähän toistoja isoilla painoilla. En oikein jaksa käydä salilla, mutta jos tuo motivoisi. Saa nähdä mitä Merja on saanut aikaiseksi.

Keskiviikkona on vapaapäivä koulusta, jesh. Torstaina tulee Jameran parin päivän duunien palkka, se meneekin velanmaksuun (Reetta maksoi juoksukengät). Eipä oo koulunkäynnin ja jumppaamisen lisäksi mitään suunnitelmia koko viikolle, tarkoitus olisi sovitella aikatauluja yhteen ja jos vaikka ehtis nähdä lajitovereitakin.

Kyllähän se vähän arveluttaa kun näkee enemmän Beauty centerin työntekijöitä kuin kavereita...

Yllytyshulluissa on showpainia. Musta tulis ihan tsigahyvä showpainija. Kaikki asiat tapahtuu vaan tietenkin Etelä-Suomessa (ks. Pro Wrestling Finlandia). Että ei sitte. Ainakaan vielä. Rantautuisivat tänne Oulun satamaan. Ehkä se jossain vaiheessa saa enemmän suosiota, eihän tuossa nyt oo vielä mitään hehkua koko hommassa.

Ehkä kuulette vielä minusta... tai sitten ette.

Ei kommentteja: