generated by sloganizer.net

torstaina, syyskuuta 15, 2005

Se, että emme uskalla, ei johdu siitä, että asiat ovat vaikeita. Asiat ovat vaikeita siksi, että emme uskalla.
- Seneca

Tuo ajatus osui ja upposi tänä aamuna. Kaikesta ihanuudestaan huolimatta elämässä on tällä hetkellä vaikeilta tuntuvia asioita - tai asia. Sen kanssa kyllä pärjää, mutta se jättää hauskat asiat varjoonsa ja vie mehuja enemmän kuin sillä olisi oikeutta. Tänään tulee Alias, pääsen koulun jälkeen bodycombattiin, huomenna on vain parin tunnin koulupäivä, uusi saliohjelmani on mitä mainioin, sain velan maksettua, näin eilen rakkaita ystäviä (Kertta ja Kalle veivät Pannuun syömään, mikä loistava yhdistelmä, rakkaat ihmiset ja niin paljon pannupizzaa kuin napa vetää), kaapissa on tummaa suklaata, vieressäni on huomiota kerjäävä ihana koira ja muuten vain kirjoitusta häiritsevä kissa pehmoisine tassuineen... Nuo asiat eivät tunnu missään, kun jokin raskas asia puuduttaa kaikki tuntoaistit siitä osasta minua, mikä tuntee mielihyvää.

Tällaisina hetkinä joutuu todella keskittymään. Hyvä meininki ei tarkoita sitä, että lakaistaan ongelmat vihellellen maton alle. Se on todellisuudessa elämistä ja sanomista "eiköhän tästä selvitä, asioilla on tapana kääntyä parhain päin". Tuntuu vain että oma ääni ei ole aina riittävän uskottava. Jonkun muun pitäisi sanoa se. Jos kukaan muu ei sitä sano, pitää vain huutaa kovempaa.

KYLLÄ TÄSTÄ SELVITÄÄN! KAIKKI KÄÄNTYY PARHAIN PÄIN!

Aamun ensimmäinen kappale on Nellyn ja Christina Aguileran Tilt Ya Head Back.

GO GIRL! Tästä tulee enemmän kuin mainio päivä, anna sille nyt mahdollisuus.

2 kommenttia:

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Toivottavasti siihen raskaaseen asiaan löytyy ratkaisu ja toivottavasti päivästä tulee muuten loistava. Minullakin on suuria suunnitelmia, aion käydä tutkimassa millaisia soseomenoita löytyy hallista.

Anonyymi kirjoitti...

Kun näin kirjoitettuna näkee päivän tapahtumat, niin tulee tunne että meidän yhdessäolo rajoittuu hyvin paljon syömiseen. Mikä ei missään nimessä ole ollenkaan huono asia. Siis tuo syöminen. Joo.. Sain tänään tilaamani "Becoming Vegan" -kirjan. Onneksi on huomenna tosiaan vaan pari tuntia koulua niin saan koko kirjan kahlattua läpi; alun tänään ja loput huomenna. Kävin tänään sekä pumpissa että pilateksessa. HipHipHei!