generated by sloganizer.net

perjantaina, joulukuuta 30, 2005

Endorfiini virtaa ja poppikone soi!

Aamulla on suhteellisen krapulainen olo (ei, en ole ryypännyt, pois sellaiset tuhmuudet minusta...). Löydän sykemittarin sieltä minne sen viimeksi jätin, eli treenirepusta. Maitokahvin ja mandariinin voimin fillaroin kiireen kanssa bodypumppiin. Tämä viikko on ollut sitä, että mikään ei tunnu missään (Levottomat 7 tai jotain...) ja ei ole huvittanut yhtään mikään. Onneksi tänään tuuli kääntyy - se pistetään kääntymään!
Give a little bit of love and you get it back,
Give a little bit of pain, you call it a track.
For every little thing that you say or do,
give a little bit of love and it'll come back to you.


Lämmittelybiisillä fiilikseen: I Believe (Give a Little Bit) / Joana Zimmer
Ennen tuntia ajattelen, että olenpa järkevä ja laitan vähän vähemmän painoja kuin yleensä, kun on jotenkin vähän paska asenne päällä ja vetämätön olo. Laitan tankoon vähän tavallista vähemmän, ja vaihdan mieltäni ihan viime sekunneilla ennen lämmittelykappaleen alkamista. Ei, tämä ei ole sittenkään se päivä kun Hani rupeaa velttoilemaan, säästetään se päivä tulevaisuuteen jos sitä joskus tarvitsee ihan oikeasti.
You're like voodoo honey
My picture you stole
You play me like a puppet
Sticking pins in a doll


Kyykkybiisillä luulot pois: Voodoo Child / Rogue Traders
Kyykkypiisin lopussa pakarat, etu- ja takareidet rukoilevat armoa. Kyynärpäistä tippuu hikipisaroita. Puskepuskepuske! Ihan hullua hommaa.
Tell me what you've got in mind
'Cause we're runnin' out of time
Won't you ever set me free
This waiting round is killing me


Penkkipunnerruksessa voi laulaa mukana: She Drives Me Crazy / Fine Young Cannibals
Ovatko nämä painot liian suuret, miksi muilla on pienemmät? Jaksanko oikeasti enemmän vai kärsiikö tekniikka, se nimittäin ei saa kärsiä. Eikö täällä kukaan muu treenaa tosissaan? Tukan pitää mennä sekaisin ja hien valua. Mahtava olo, olen hetken ajan Maailman Vahvin Tyttö, ja sitkein ja määrätietoisin, kun nostan tangon vielä kerran ylös. Grrrh! Käyn läpi kaikki mielikuvat, joilla saan lisää voimaa. SÄHKÖÄ! Olen kone! Olen härkä! Jaksa narttu loppuun asti!

EI TUNNU MISSÄÄN!

Mikä on kyllä ruma, mutta tarpeellinen valhe.
I like the way you, look at me with those beautiful eyes,
I like the way you, act all surprised,
I like the way you, sing along,
I like the way you, always get it wrong,
I like the way you, clap your hands,
I like the way you, love to dance,
I like the way you, put your hands up in the air,
I like the way you, shake your hair,
I like the way you, like to touch,
I like the way you, stare so much,
but most of all....
Yeah..
most of all....
I like the way you move.


Polttaa ihan pirusti olkapäitä: I Like The Way You Move / Bodyrockers
Kun vetää tunnin läpi ihan täysillä, lopussa on sellainen olo kuin joku olisi käynyt naimassa tajun pois. Anteeksi tämä groteski ilmaisu, mutta se on mielestäni vain niin osuva ja selittänee osan addiktiostani. Jotkut naiset tunnetusti korvaavat seksin suklaalla, minä ilmeisesti bodypumpilla. Suklaan ja bodypumpin ero on selkeä - toinen leventää persettä, toinen ei. Bodypumpin saatavuus on sitä paitsi hyvä - sitä on tarjolla joka päivä vähintään yksi tunti ja koskaan ei tule pakkeja. (Ja bodypump ei koskaan kestä vain paria kynystä minuuttia...)

Tunnin lopussa on erittäin helppo jäädä selälleen puolikuolleena makaamaan, kun ruvetaan venyttelemään. Tuntuu että taju lähtee, vaikka ei se kyllä lähde. Joka kerta sitä jaksaa, vaikka tuntuu että ei jaksa. Bodypump opettaa paljon siitä, kuinka paljon aikaisemmin mieli rupeaa jarruttelemaan vaikka ei olla edes kehon sietokyvyn äärirajoilla. Puhtaasti henkinen juttu!
When I'm feeling weak
And my pain walks down a one way street
I look above
And I know I'll always be blessed with love
And as the feeling grows
She breathes flesh to my bones
And when love is dead
I'm loving angels instead

Venyttelyt: Angels / Robbie Williams
En tiedä juuri mitään sen seksikkäämpää kuin omat hikikarpalot valumassa kaulaa pitkin. Vähäänpä se on tyytyväinen. Taas sai olla yhden tunnin oman elämänsä keskipiste. Haisen niin pahalle, että jos sitä saisi pullotettuna, niin ei kukaan ostaisi. Kuuma suihku tuntuu paremmalta kuin koskaan ikinä aikaisemmin!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi helevata sentään kun tulin taas hyvälle tuulelle tästä blogistasi! sinulla on tosiaan asennetta ja aion myös käyttää sinua apunani, kun tässä kohta pakkaan kimpsuni ja kampsuni ja muutan tästä ankeasta parisuhteesta pois. meinasin kirjoittaa, että helvettiin, mutta eiköhän tää elämänlaatu vaan parane, kun täältä pois pääsee.

Huom. Tsemppaan jo ihteäni. Itsesääliin ja surkeueen en aio vaipua!

t. Jampsukka

Anonyymi kirjoitti...

Huippu kuvaus!. Vaikken bodypumppia vedäkkään niin tämä kyllä kuvaa NIIN tuntoja oman treenin jälkee. JEAH.

Terv. http://sohovi.livejournal.com/

Anonyymi kirjoitti...

Ja sitten ihmetellään miksi jotkut raukat rännäävät heroiinia, koska saavat siitä tuohon rinnastettavaa hyvänolontunnetta, johon ovat koukuttuneet.