generated by sloganizer.net

perjantaina, joulukuuta 23, 2005

Torstai-illan huumaa

Tänä iltana en jaksa olla levoton. Se ei ehkä tee kovin hyvää pidemmällä aikavälillä (tulee vaarallisia paineita, jotka sitten purkautuvat järjettömästi). Olenkin päättänyt keskittyä muihin elämän osa-alueisiin kuin levottomana kiemurtelemiseen, vaikka se onkin hauskaa.

Harkitsen kuitenkin vakavasti viinipullon ostamista sitä varten, että joskus pääsen nauttimaan humaltumisesta levottomassa seurassa. Jotain mitä odottaa...?

Telkkarista tulee Being John Malkovich, joka on yksi parhaita koskaan näkemiäni elokuvia. Jos jäi näkemättä, niin kannattaa vuokrata. Nokkela elokuva kestää useampiakin katselukertoja. Lempilainini, jonka lausuu elokuvan näyttävä naishahmo Maxine:

"You know, if you ever got me, you wouldn't have a clue what to do with me. That's the thing, Romeo."

Respect.

Bodybalance oli tänään aivan ihanaa, uusi ohjelma nappaa ihan täysillä. Rakastan kaikkea rytmistä kehonkäyttöä, balancessa liikkeet ovat voimakkaita, linjakkaita, sulavia - tai siis ainakin niiden pitäisi olla... En tiedä onko lopputulos oikeasti "virtahepo balettihameessa", mutta saanpahan ainakin leikkiä olevani voimakas, linjakas ja sulava. Larppaamisenkaltainen vaihtoehtokokemus riittänee. Ehkä sillä on myös jotain todellisia vaikutuksia...

Aliaksessa oli taas eteenpäinvievä, perinteinen agenttijakso (nimeltä "Another Mister Sloane") valepukuineen kaikkineen. Parasta Aliasta: scifimmäksi menee. Pelkokerroinkin alkoi taas, joten torstai-illoiksi ei muuta tekemistä tarvitakaan kuin aivoton telkkarintuijotus. Olen jäämässä hieman koukkuun myös Täydellisiin naisiin, mutta sen voi tarvittaessa skipatakin.

Huomenna aamupäivällä on vuorossa bodypumppia. Tiistain pumppi oli rankin mitä ikinä, ja varmaan huomennakin tulee purettua fiiliksiä lataamalla painoja ihan törkeästi tangon päihin. Kaikki mahdolliset lihakset on jumissa, mutta sillä se lähtee millä on tullutkin... toivotaan! Iltapäivällä mummilaan joulupuurolle. Ja illalla näen toivottavasti kaukaista ystävää, jonka tapasin tänäänkin ja hauskaa oli. Hän on ehkäpä pitkäaikaisin ystäväni, ja vaikka olemme muuttuneet vuosien varrella, jutut natsaavat edelleen yhteen.

Muokkasin toukokuussa pidettävän Kaipaanvainio-larpin tulevia sivuja. Pitäisi saada tehtyä budjetti, sivut kohdilleen, ilmoittautumisten vastaanottaminen käyntiin... Tuntuu, että nämä ovat juuri niitä juttuja, joita pitää tehdä illalla vaihtoehtona levottomalle kiemurtelemiselle.

Olen tänään ollut iloinen koirista. Jasmi ja Taavi ovat niin mainioita... Käytettiin niitä isän kanssa koirapuistossa. Molemmat ovat olleet aivan ihania mussukoita, vaikka Jasmi söikin palan yhdestä talutushihnasta toissapäivänä. Oulunsalossa Taavi änkesi väkisin syliin halittavaksi. On ihanaa, että minulla on kaverina Jasmine, olen sen verran seurallinen että tulisin pöljäksi, jos asuisin aivan yksin.

Käynpä pitkäkseni tuohon lainapatjalle, tammikuun alennusmyynneistä pitää ostaa uusi sänky. Tähän huoneeseen ei mahdu valitettavasti mitään kovin isoa, mutta 120-senttinen saa riittää. Sen kokoinen minulla on varastoituna, mutta taidan heittää sen menemään kun on niin "ajan kultaama". Mutta siis, lainapatjalla köllien leffan lopputeksteihin ja hyvää yötä!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Ajattelin toivotella sulle hyvää joulua täältä etelästäkin! Olen itse kipeä joten pumppi on nyt tauolla.. ensi vuoden alusta taas uudella innolla ja ennen kaikkea terveenä raudan kimppuun!
Rauhaisaa joulua!

Hanna P. kirjoitti...

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta, Eeva! :) Parane pian! Lähetän lämpimiä ajatuksia, jotta pääsisit taas pian nauttimaan pumpista. ;) Itse kävin tänään - mistä sitä kukin löytää joulumielensä... ensin pumppi, sitten puurolle! :D