generated by sloganizer.net

tiistaina, joulukuuta 06, 2005

Tätit ei jaksa heilua

Edellisellä kerralla kun kävimme agenttikollegan kanssa testaamassa Oulun yöelämää, kokeilimme Las Vegasia, jossa meiltä joku asiakas tuli kysymään ”mitä te teette tämmösessä nuorisopaikassa”? Eilen Dj Orkidean levynjulkaisukiertueen keikalla Nightissa ei onneksi käynyt samalla tavalla.

Mutta mitä me kaksi pikkuelitistiä toteamme – tämäkin paikka on ihan hirveä pieni räkälä. Baarimikko ei tiennyt mitä tarkoittaa ”haluamme agenttidrinkin, mutta ei mitään James Bond-juttua”.”Ei, Cosmopolitan on Sinkkuelämää. Ajattele Aliasta”. Missä on luovuus ja maaginen asiakkaiden käsittely? Ei missään.

Mistä bailupaikka näille terhakoille rouville? Mikään, missä on euron iltoja, ei ainakaan käy. Kokeilemme Susiteekkia ensi kerralla. Kollega hyvin asian tiivisti: ”miksei näitä voi järjestää ihmisten aikoihin?” Niin, me olemme siihen aikaan nukkumassa. Aloittaisivat iltapäivällä. Ei sitä jaksa nykyään edes larpata, jos peli venyy yli puolen yön. Väsy tuli, vaikka olin tankannut Bisketissä etukäteen kaksi lattea tupla-espressolla. Ensi kerralla kahvin lisäksi pitkäksi venähtäneet yöunet alle. Ja ensi kerralla kun lähdetään tanssimaan, laitetaan siihen sopivat kengät. Tiesin sen silloin kun tanssin seitsemän tuntia putkeen Time Tunnelissa. Oi niitä aikoja, nuoruus ja viisaus.

Puoli yhden maissa päätimme antaa periksi ja lähteä pois. Onneksi meillä oli kuski, joten emme joutuneet paleltumaan ulkona – so not hyvä meininki. Troijan kebab kruunasi iltamme – falafel-annos, nam. Mies tuli kotiin samaan aikaan Sonata Arctican keikalta ja ilta päättyi siis mukavassa seurassa. Mukavaa.

Muuta eilen tapahtunutta: Sain sykemittarini vihdoin haettua huollosta. Se oli uskollisesti tilastoinut aktiivisuuttani ja katkerasti totesi, että check your weekly exercises: exercise count 0/week, exercise time 0, calories 0. Tämähän ei suinkaan ole totta!

Tilaamani Make Poverty History-nauhat tulivat postissa. Pelasta maailma, tee se jo tänään.

Palautin Naistutkimuksen verkkokurssin tehtävän, jonka otsikoin ”Alias: väkivalta ja sukupuolisuus”. Kun kerta sai valita...

Ostin syntymättömiä lapsiani ajatellen Kananlento- ja Wallace & Gromit-leffat. Niin, on ne ihan hauskoja aikuisenkin ihmisen katsoa.

Tämä ilta vietetään itsenäisyyttä juhlistaen Oulunsalossa, sitä ennen yritämme pikaisesti siivota kämppää, niin että tänne olisi mukavampi palata illalla.

Ei kommentteja: