generated by sloganizer.net

sunnuntaina, tammikuuta 29, 2006

I feel very feminine. And I'll beat the crap out of anyone who disagrees!

Cowabunga!

Taas tällainen törkiän hyvä meininki menossa. Kyllähän tämän ylläpitäminen tavallaan vaatii työtä, mutta kun sen oppii, se on ihan helppoa. Olla koko ajan vähän niinku fiiliksissä, ya'know.

Aika mahtava päivä. Ensin käytiin veljen kanssa mummilassa syömässä mahtavia täytettyjä lättyjä. Alunperin piti tehdä tortilloja, mutta päädyttiin omatekoisiin lättyihin, jotka olivat varmasti monta kertaa parempia. Sitten läksimme Oulunsaloon porukoiden luo "vaalivalvojaisiin". Laskimme äidin kanssa lääkelaskuja ja puhuimme kaikenlaisista alan bisneksistä. Otin lainaan äidin suositteleman Jörg Blechin Miten meistä tuli potilaita? -kirjan.

Olen elänyt nautinnollisesti yli varojeni tässä kuussa - syönyt ravintolassa ja käynyt kampaajalla - niin ettei tässä vaiheessa kuuta ole ollut varaa ostaa edes synttärilahjaa agenttikollegalle (opintotukea odotellessa...). Taustajoukot onneksi huolehtivat sponsoroinnista niin että en ensi viikollakaan kuole aliravitsemukseen.

Juoksin puolen tunnin lenkin, pitkästä aikaa, oli aivan mahtavaa kun aurinko paistoi, ilma oli ihanan raikasta... Juokseminen oli tauonkin jälkeen ihanata. Olisi mielenkiintoista juosta Cooperin testi, jonka matkan perusteella voisi vähän arvioida maksimaalista hapenkulutusta. Pohkeet ovat hieman jumissa eilisistä muuttotalkoista. Huomenna illalla aion juosta tuplasti pidemmän lenkin, pääsee taas juoksemisen makuun. Oh yes.

Tällä viikolla en ole hirveänä jaksanut urheilla (bodypump, bodycombat, discotanssi, pilates... pöh, lepoviikko ollut!), paska meininki. Uuden jakson alkaminen koulussa verotti, aivot kävivät koko ajan ylikierroksilla. Hirveästi uutta asiaa. Ensi viikolla siis tehdään yhdenlainen kurinpalautus, kalenteriin on suunniteltu jumppaa joka päivälle tunti tai pari - ja keskiviikolle avantouintia.

Epäilen, että täällä on menossa lintukirppuepidemia. Syytän kissaa, koska kaikki pahat ominaisuudet sattuvat usein samaan persoonaan ja olennolla, joka kuseksii ympäriinsä, voi aivan hyvin myös olla lintukirppuja. Ne eivät voi olla lähtöisin suloisesta Jasmiininkukasta! Riittävän monen hoitoalan ihmisen diagnosoitua säärieni näppylät joudun nyt tekemään suursiivouksen ja pesemään koiran. Kissaa en edes yritä pestä - se varmasti virnuilee Jasmille, joka joutuu viattomana ylimääräiseen kylpyyn.

Raavituttaako teitä heti jos mietitte jotain ilkeitä pikkuöttiäisiä kiipeilemässä pitkin niskaa?

Your laugh is Loud & booming. It can be heard from
several yards away. You know what's funny,
and what's not, and enjoy yourself when you
discover some new joke. You are the leader
amongst your friends, and don't let anyone
get away with being stupid.

How does your laugh sound?
brought to you by Quizilla

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

jos se kisuparka ei ole edes käynyt pihalla, niin voi olla että sun on pikkuhiljaa pakko suunnata syyttävä sormi jasmiin;)

- Hanna

Hanna P. kirjoitti...

Luin että lintukirput ei tartu ihmisestä toiseen ja niitä ei tarvitse torjua mitenkään erityisemmin ja näppylät paranee hoitamatta, joten lasken syytteet ja asia mene sovitteluun... :D