generated by sloganizer.net

tiistaina, tammikuuta 17, 2006

Jee jee

Jokainen purkaa elämäntuskansa omalla tavallaan. Minulle se tarkoitti tänään taas rajoja koettelevaa treeniä. Heidi (joka on maailman paras) sekoitti sekä bodycombatissa että bodypumpissa eri ohjelmia, ja niistä syntyi tämän viikon toistaiseksi paras kaksituntinen.

Miksi olemme täällä? Mikä on elämän tarkoitus? Kuka keksi rakkauden ja pitäisikö sitä tilata Better bodiesilta uusi ylisexy jumppapaita? Näitä kysymyksiä ei kertakaikkiaan jaksa pohtia, kun on niin kaikkensa antanut, että tahtoo vain nukkumaan... navakka vastatuuli ei juurikaan keventänyt pyöräillen taittuvaa kotimatkaa.

Ystävättären kanssa puhuttiin syvällisempien lisäksi niistä mistä tytöt puhuu: pornosta, seksistä, itsetyydytyksestä, fantasioista ja kakkuresepteistä (annoin hänelle ystäväkakkujuuren, josta aiemmin kerroin). Kyseisen ystävän kanssa olen käynyt monet parhaista keskusteluista, aiheista joita ei kaikkien kanssa käydä läpi yhtä avoimesti. Kakkureseptit ovat monelle tabu.

Huomenna on ihan ältsin siisti päivä, mutta kerron sitten kuinka siisti kun se on ohi, koska huippusiistien suunnitelmien lisäksi päivään saattaa kuulua myös jotain arvaamatonta ja siistiä ekstraa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämä sen tiivistää! =)

p.s. Mua on alkanut viehättämään ajatuksena se kakku, joten liikeniskö osa taikinasta?

Hanna P. kirjoitti...

Minzu-bejbe, olen "säästellyt" "kakkutaikinaani" sulle. "Saat" "sen" tänään kun "nähdään".