generated by sloganizer.net

sunnuntaina, tammikuuta 01, 2006

Joko se meni?

Aloiteltiin eilen Uuden Vuoden vastaanottamista Minnan kanssa Toppilassa - mitenkäs muuten kuin syömällä. Tarjolla oli coctailpiirakoita ja munavoita, pastaa ja pestoa sekä fetasalaattia. Ostimme vahingossa pekoninmakuisia juustonaksuja, mutta lahjoitimme ne hyväntekeväisyyteen, koska ne olivat liian epäilyttäviä.

Kahlasimme iltasella hangessa Koskelaan ystävien luo. Enpä olisi voinut paremmin valita Uuden Vuoden viettopaikkaa! Vuosi vaihtui kilistellen. Leikittiin hassua improvisointileikkiä ja twisteriä, jota en ollut pelannut koskaan ikinä aiemmin. Isäntäväki oli sydämellistä, kertakaikkiaan ihania ihmisiä. Valoimme tinojakin, Jasminellekin omansa. Me emme olleet varautuneet oikein mitenkään koko hommaan, mutta meistä pidettiin hyvää huolta. Kiitos vielä kaikesta!

Yleensä Uudet Vuodet ja muut juhlat ovat minulle kauhistus. Tämä meni kuitenkin ihan kunnialla läpi ja olen siitä suunnattoman onnellinen. Mistä lie johtuikaan, hauskaa oli koko ajan, paska asenne ja kilahtelu eivät käyneet lähelläkään.

Tämä päivä menee palautuessa. Vedin naamaan järkyttävän kokoisen krapulapizzan, vaikkei nyt mikään krapula ollutkaan. Liekö syynä hoitoalan opiskelu niin, että tiedän, että kun hörsii tarpeeksi hitaasti (kuohuviiniä aamuyöhön asti!), maksa ehtii polttaa alkoholia ja krapula ei pääse yllättämään. Hirveä olo silti valvomisesta ja syömättömyydestä. Vasen puoli niskasta on ihan jumissa, toivottavasti se aukeaa kunhan pääsee liikkumaan. Jasmi oli menossa mukana tietenkin koko eilisen, se on nyt aivan pelit seis sohvalla. Sillä meni Uusi Vuosi yllättävän hyvin, ajattelin sen friikkaavan ja aiheuttavan jotain hämminkiä. Oli se kuitenkin sen verran järkyttävää, että nyt uni maittaa.

Huomenna alkaa sitten kaikki mahdollinen panostaminen opiskeluun ja treenaamiseen. Ei tunnu tammikuulta, mutta kyllä se siitä... Onko nyt muuten aika paljastaa pikkukiviäkin kiinnostavat jumppastatistiikat joulukuulta? 23 jumppaa (lisäksi pari salikäyntiä, mutta niitä ei lasketa näihin, kuten ei myöskään juoksu- ja kävelylenkkejä tai vesijumppia), joista 2 bodycombattia, 3 bailatinoa, 1 maraton-pace, 7 bodypumppia, 1 kiinteytysjumppa, 1 fitball-tunti, 8 bodybalancea. Että näin. Tammikuussa käyn enemmän combatissa ja menen pitkästä aikaa myös bodysteppiin. Uusiakin tunteja näkyy olevan ohjelmassa, niitäkin pitää tesmiä.

Opintolainan nosto tilille
Nostotoimeksiantosi on vastaanotettu
Osuuspankki nostaa rahat tilillesi viimeistään seuraavana pankkipäivänä.


Huomenna pamahtaa tilille 1500 €. Sitten menen shoppailemaan ja shoppailen itseni onnelliseksi. Smashing, baby, yeah!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Samat dollarit kolahtaa tilille täälläkin, todennäköisesti huomenna. Tosin nyt jos tuhlaan, ei keväämmällä ole ruokarahoja. :D

Anonyymi kirjoitti...

Eikö opintotuet käytetä kirjoihin ja ruokaan? Vaatteisiin??? Ja sitten taas marmatetaan kun rahat ei riitä elämiseen ja väniväni.

Hanna P. kirjoitti...

Itseasiassa minä ostan vain kaikkea hyödyllistä. Maksoin pois mätkyjä ja puhelinlaskun, myöhemmin tällä viikolla ostan uuden sängyn (nyt nukun tosiaan lainapatjalla) ja koiranruokaa. Ja maksoin jumppajäsenyyttä etiäpäin.

Vaatteita en osta ehkä ikinä.

Ruokaan menee ihan sikana rahaa, koska pidän hyvästä ja terveellisestä ruuasta. Täysjyvä ja luomu maksaa enemmän...

Anonyymi kirjoitti...

Totta!
Kunhan kärjistelin ;)
Luomua luomua! Hyvä valinta :)