generated by sloganizer.net

maanantaina, tammikuuta 16, 2006

Maanantai... sitä vähän epäilinkin.

Jostain syystä on jo maanantai. Kädet ovat kohmeessa yli tunnin aamukävelyn jälkeen (vaikken kävellytkään käsilläni). Kohta pitäisi lähteä kouluun. Tänään on paljon tekemistä, mutta bodypumppiin on päästävä tai vakava puutostila uhkaa.

Olin eilen vanhempieni luona. Rakas äitini ja veljeni ovat minulle hirmu tärkeitä, etenkin heidän mahtava huumorintajunsa, joka saa minut tuntemaan suurta yhteyttä. Kärttyisä isäkin on ihan jees, vaikka sen kanssa ei aina jaksa kaikesta kommunikoida.

Niin, vaalitpa vaalit. Jossain lukiokyselyssä lukiolaisten äänillä Soini oli tullut toiseksi leikkiäänestyksessä, järkyttävää jos mikä. Minne tämä maailma on menossa... Järkyttävää on myös se, että jotkut ihmiset eivät äänestä. Äänestäisivät edes oman eksistenssinsä takia jos eivät muuten. 29 % oululaisista äänioikeudellisista- ja velvollisista eivät äänestäneet ensimmäisellä kierroksella. Ryhdistäytykää! En tiedä voiko äänestämällä vaikuttaa, mutta äänestämättä voi varmasti olla vaikuttamatta.

Elämäntilanne on melko stabiili, odotan edelleen että kämppis saisi allekirjoitettua sen hemmetin vuokrasopimuksen. Järki lähtis jos päästäis lähtemään. Herra X on tiettävästi Norjassa torstaista sunnuntaihin, mikä parantanee elämänlaatua, kun ei tarvitse leikkiä kämppiksiä, kun ei kerran olla, vaan entisiä toisillemme.

Juoksin pitkästä aikaa eilen illalla reilun tunnin - väliin mahtui spontaaneja hangessapinkomis-agenttiosuuksia, jotka tekevät elämästä elämisen arvoisen. Paras olotila on fyysisesti väsynyt olotila, jolloin mikään ei pysty vaivaamaan mieltä, samalla on jotenkin raukea ja virkeä olo.

En muista milloin viimeksi olen syönyt, taisi olla ennen eilistä iltalenkkiä. Hassua, jossain vaiheessa nälkään tottuu niin että sen kanssa pystyy elämään kimpassa ihan kivasti.

Koira on väsynyt. Se pitäisi pestä tänään. Se on oikeasti paljon valkoisempi.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heip.

Palinjohto tahtoo vielä kiittää ahkerasta työnteosta. Olisimme kuolleet ennen teitä. Kiitos ja syvä kumarrus.

-Suska

Anonyymi kirjoitti...

Voin kertoa miksi soini sai niin hyvät pisteet: Se vastusti ahkerasti sitä tekijänoikeuslakiuudistusta. Ainakin meidän lukiossa se jostain syystä vetosi enemmän nuoriin kuin maaseudun tulevaisuus tai porvariston huolet:P. (tämä teksti ei ollut tarkoitettu puolustamaan soinia vaan osoittamaan mahdollisen syyn sen hyviin tuloksiin)

- hanna

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Sinut on haastettu! http://nakymaton.blogspot.com/2006/01/outoja-tapoja.html