generated by sloganizer.net

keskiviikkona, tammikuuta 25, 2006

Mahtava meininki

Kuuluu kaikkea hyvää! Olen saanut palautettua paljon koulutehtäviä, nyt vain odotellaan suoritusmerkintöjä rekisteriin. On semmoinen draivi päällä, että tätä täytyy pitää yllä.

Opiskelu on mielenkiintoista. Joka tunnilla ajattelen, että WAUTSIWAU, pikkasenko siistiä! Ollaan vähän niinku pääsemässä asiaan ja lähimmäistä rakastavan päänsilittelyn lisäksi tulee kaikenlaisia iljettävämpiä sairaanhoitoasioita, jesh. Tunne siitä, että on löytänyt "oman alan", on todella kallisarvoinen.

Eilen oli asiaa anestesiologiasta ja näin itseni sieluni silmin modernina enkelinä, joka poistaa kipua ja kärsimystä maailmasta paitsi loputtomalla hellyydellä, tarvittaessa myös farmakologisin keinoin.

Pyysin ruokalassa vegaaniruokavaihtoehdon, joka on kuulemma aina saatavilla. Tofukastiketta, hurjan kehittynyttä. Tästä etiäpäin otan vegaanivaihtoehdon, koska tavallinen kasvisvaihtoehto on aina jotain vähälaktoosista vispikermaa ilman proteiinia, eli siis pelkkää eläinrasvaa. Kiitin henkilökuntaa loistavasta vegaaniruuasta - positiivinen palaute ei varmaan haittaa, jos haluaa saada tofua myös tulevaisuudessa.

Kaikkea muutakin mukavaa. Eilen oli jälleen loistava bodycombat ja mahtava bodypump. Jasmine on ihana mussukka. Maailmassa on paljon tärkeitä ja rakkaita ihmisiä, en tunne oloani irtonaiseksi ja yksinäiseksi. Elämä on täynnä hienoja asioita. Vaikka olen kahdeksan tunnin koulupäivien jälkeen aika loppuunmehustettu, ei tästä voi kuin nauttia.

Ei kommentteja: