generated by sloganizer.net

lauantaina, helmikuuta 18, 2006

Break it like you're breakin' a code

Sweet. Kädet tärisee ja olo on krapulainen. Wuhuu! Meni sitten myöhään taas vaihteeksi. Mennään nyt näillä mitä on, ettei tarvitse sitten keski-iässä ottaa takaisin kadotettua nuoruutta!

Ihan valehtelematta täytyy tunnustaa, että tämä on täysin ainutlaatuinen elämänvaihe, jota nyt elän. Mieleeni palaavat fiilikset, joita elin joskus 16-vuotiaana. Nämä ovat aikoja, jotka eivät koskaan palaa ja joita tulen kaipaamaan liikuttuneena syvään huokaillen (ja ne eivät ole helpotuksen huokauksia).

Kävin aamuyön tunteina hakemassa Höhäriltä kalahampurilaisaterian. Pikkasenko tuli paha olo. Elimistö oli ihan että "WTF?!?!".

Terveellinen ruokavalio ennen kaikkea! Nautin äsken aamupalaksi Oulunsalossa suklaakakkua ja ison kupin kahvia, piti auto palauttaa vanhemmille. Niin tosiaan, iskän mersullahan sitä pärrättiin eilen. Minua inhottaa kökkiä pakkasessa, hytistä ja odottaa kyytiä, elää muiden aikataulujen mukaan, soitella ympäriinsä ja ahdistella siitä, kun muut eivät tajua protokolliani, samperin palikat. Prinsessat eivät köki pakkasessa. Oman itsensä kuskina toimiminen on paras etuoikeus, jonka itselleen voi sallia. Alkoholin nauttiminen ei ole todellakaan mikään edellytys hauskuudelle. Olen ihan hemmetin ylpeä siitä, että en tarvitse viinaa ollakseni spontaani.

Saan selvinpäin niin hemmetin hyviä ideoita, että mikäli alkoholi toimisi katalysaattorina, lopputulos olisi luultavasti katastrofaalinen.

Pari tuntia aikaa ennen bodypumppia. Elän siinä harhakäsityksessä, että tänään on sunnuntai, mikä tarkoittaa sitä, että yllätyn huomenna iloisesti kun ei tarvitsekaan lähteä kouluun kahdeksaksi.

Täksi illaksi sovittiin jo jotain seesteistä seinäntuijottamista agenttikollega Kertan kanssa. Kertan kuolemattomia one-linereita:
"Sanonko mitä ja sanonko kenen kanssa. -En."
"Siinä sitä tutustuu."
Kertta, olet niin älyttömän rakas.

Funkkikitarat soimaan, rupean valmistautumaan henkisesti bodypumppiin. Viikon päästä on muuten uusien Les Mills-ohjelmien koulutukset, joten viimeisiä vedellään näillä sekoitusohjelmilla, saa nähdä mitä ohjaaja on miksannut.

9 yötä muuttoon. Wihii!

Onnellisia haukotuksia. Tältä viikonlopun pitää tuntua.

And it really doesn't matter that we don't eat,
And it really doesn't matter if we never sleep,
No it really doesn't matter, really doesn't matter at all,

Cause we are so young now, and we are so young, so young now.
And when tomorrow comes we can do it all again


So Young / The Corrs

Ei kommentteja: