generated by sloganizer.net

perjantaina, helmikuuta 17, 2006

Modus operandi

Tänä aamuna sai nukkua pitkään. Nukkuminen on ehdottomasti parhaiden nautintojen top-vitosessa - ainakin hidas herääminen on ihanaa. Pidän yhtä paljon siitä, että herään viideltä (edellyttää aikaista nukkumaanmenoa edellisenä iltana) ja saan käyttää päivän parhaat tunnit kiireettömästi puuhaillen - aivan kuin saisi vuorokauteen ylimääräisiä tunteja-, tai että loikoilen lakanoissa puoleen päivään, tai vaikka koko viikonlopun.

Aurinko paistoi ihanasti - heti silmäni avatessani tiesin, että ulos on päästävä! Liikkeellä on kaikenlaista räkätautia, ja minäkin olen nöyrästi ottanut osani. Kävin siis juoksulenkin sijaan kevyemmän kävelylenkin Jasminen kanssa. Outoa miten sitä vaatii itseltään niin älyttömiä. Ihan kuin kävelemistä "ei laskettaisi" ollenkaan. Syytän itseäni suotta läskiperseisyydestä.

En ihan helposti anna periksi räkätaudeille. Tyrnimehua kuluu, samoin Carmolis-tippoja, joita vedän raakana heikkohermoisten kauhistellessa. Elämässä on niin paljon säpinää (eipähän ole tylsää!), että pakostakin vähän tulee stressiä, joka näkyy ihan yleiskunnossa ja näppyinä naamassa, perhana. Elämä muuttolaatikoiden keskellä ei ole hirveän seesteistä.

Täytyy muuten tähän väliin suositella Palmoliven aroma therapy sensual-deodoranttia. Ihmiselle on annettu aistit, joita voi käyttää mainiosti nautiskeluun ja tuollaisten kemikaalien nuuskimisesta saa ihania kiksejä. Olen oikeasti ihan hulluna miesten kosmetiikkatuoksuihin, kaikkiin aftershaveihin ja deodorantteihin. Äiti on joutunut kieltämään minua käyttämästä itse miestuoksuja. Mutta nehän on suunniteltu niin, että naisten tuoksut houkuttelevat miehiä ja päinvastoin. Eli miesten tuoksut on suunniteltu miellyttämään naisia - miksi siis en käyttäisi itseriittoisesti tuoksua, joka miellyttää...? (Onko tässä logiikassa muka joku aukko, minä en ainakaan sitä näe.) No, käytän tuota Palmoliveä sitten. Markettivalikoima saa kelvata kunnes huhtikuussa tulee takuuvuokra tilille.

Odotan sitä hetkeä, kun joku prinssi tuo tälle prinsessalle jotain ihanaa parfyymiä. Sitä ei ole tapahtunut vielä koskaan.

Nyt on ruokatunti, keskellä kliinisen fysiologian luentoja. Kliinisen fysiologian luennot ovat yhtä hyvää viihdettä kuin katsoisi jotain hömppää komediasarjaa (suosikkejani ovat brittiläiset, kerrassaan hurmaavat The Coupling ja Men Behaving Badly) ja liottaisi jalkoja kuumassa kylvyssä yhtä aikaa. Voi seurata todella hyvätasoista ja mielenkiintoista opetusta yhtä aikaa kun ratkoo sudokua. True pleasure. En nykyään edes yritä tehdä muita kuin Kalevasta revittyjä vaikeita sudokuja (joka lehdessä on helppo, keskivaikea ja vaikea sudoku). Viime tunnilla lisäsin luentoon kolmannen elementin, joka täydensi pyhän kolminaisuuden: Frezza Java.

Niin, nyt olisi ruokatunti, mutta olen hukannut ruokahaluni.

10 yötä muuttoon. Ostin eilen pari rullaa pakkausteippiä ja sellaisen miehekkään teippaustelineen, mikä sen nimi nyt onkaan, jossa on semmoinen katkaisupinta.

Päivän theme song on Britneyn "Brave new girl"

She wants a good time
No need to rewind
She needs to really really find what she wants
She lands on both feet
Won't take a back seat
There's a brave new girl
And she's comin' out tonight

She's gonna step outside
Uncover her eyes
Who knew she could feel so alive
Her M.O.'s changed
She don't wanna behave
Ain't it good to be a brave girl tonight


Tänään ollaan menossa agenttikollegan kanssa baanalle bailaamaan. Vältä Onnelaa, jos et kestä meidän törkeän hyvää meininkiä saman katon alla.

2 kommenttia:

Kuuntytär kirjoitti...

Niinno, varmaan sit, jos nainen käyttää miesten tuoksuja niin houkuttelee puoleensa naisia. :-D

Hanna P. kirjoitti...

Niin no se. Jos pistää oman mieltymyksensä sen edelle, että houkuttelisi yhtään ketään...?

(Se ei kyllä ole mikään kamalan kohahduttava paljastus, jos sanon että minua ei suuresti haittaa jos houkuttelenkin naisia puoleeni.)