generated by sloganizer.net

keskiviikkona, helmikuuta 08, 2006

You got to roll with the phunk

...if you wanna have a good time.

Nyt se on virallista. Minnan kanssa allekirjoitettiin vuokrasopimus Sivakalla, käytiin Kelalla tekemässä olosuhdemuutosilmoitukset, muuttoilmoitukset on tehty postiin ja maistraattiin, hankin Pohjolalta Easy-vakuutuspaketin... nyt pitäisi vaan pakata, pakata, pakata. Se on yksinään hirveän tylsää. Paitsi tietenkin, jos kuuntelen funkkia. Olen vasta löytänyt tämän musiikkityylin ja otan mielelläni asiantuntijoilta vastaan suosituksia artisteista, jotka pistävät lantion keinumaan.

Jos haluaa, että homma sujuu kuin tanssi, on parempi laittaa musiikki soimaan! - vanha viidakon sananlasku

Käytiin leikkimässä lelukaupassa Roboraptorilla, se oli aivan hurmaava! Velociraptorit olivat Jurassic Parkissa suosikkejani - vaikka ne olivatkin liian isoja elokuvassa, olisivat voineet hyvin olla vaikka utahraptoreita, jotka olivat kunnollisen kokoisia. Semmonen olisi "hauska" lemmikki. "Tessu, EI! IRRRTI!" Joskus erityisen hilpeällä tuulella heittäydyn itsekin töpöttelemään ympäriini "dinosauruksen poikasena" (tämä häiriökäyttäytyminen on merkki siitä, että olen riittävän huoleton käyttääkseni energiaa kaikenlaiseen hullutteluun - eli hyvä merkki kaikenkaikkiaan). Raptorimallinen dinosaurus on jollakin tavalla toteemieläimeni.

Lelukaupassa oli myös ihana, törkiän iso ja halittava pehmokarhu. Jouduimme repimään sen hyllystä nähdäksemme takapuoleen kiinnitetyn hintalapun - vain kaheksankymppiä! Pakko saada semmonen. Sovittiin, että sitten kun saadaan vanhojen kämppien takuuvuokrat, niin lähetään tyttöilemään eli ostetaan jotain hajuvettä ja kaikkea ihanaa krääsää. Siistiä. Mulla on semmoinen fiilis, että Minnan kanssa asumisesta voi tulla hauskaa. Vaikka välillä Minna heittää aika terävää settiä (ilmeisesti minäkin joskus) - saa nähdä olemmeko jossain vaiheessa verbaalisesti verisessä catfightissa. No, uskon että tähänkin asti hyvin toiminut viha-rakkaus-suhde jatkuu. Minna, olet kaunein, älykkäin, hauskin, paras.

Ai niin, korkkasin eilen Aliaksen vitoskauden ja katsoin samantien kolme jaksoa putkeen. Aika hyvää settiä! Agenttifiiliksissä juoksin keskustaan ja jumppasin BC:llä pari tuntia. Siihen päälle sauna ja massu täyteen ruokaa, ja taju oli takuulla pois. Aamulla en päässyt sängystä ylös (en ihan älyttömästi kyllä edes yrittänyt), vaikka olisi ollut pakollisia tunteja (sovin jo sähköpostitse opettajan kanssa, että voin mennä toisen ryhmän tunneille...). Tänään on palautumispäivä ja pakkailen ja popitan. Huomenna on ihan törkeä päivä koulussa, kahdeksasta viiteen ja koko ajan asiaa. Onneksi tunneilla voi yhtä aikaa tehdä sudokua ja kuunnella, muuten menen ihmeelliseen kooma-modeen ja kaikki tieto menee toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Sudoku toimii jonkinlaisena ylimääräisen aivotoiminnan kahlitsijana.

Tsiljoona pahvilaatikkoa odottaa täytettä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon uuden asumamuodon ja hypen johdosta. Kivaa, että jollakin muullakin on sudoku-juttu, olen ollut havaitsevinani että totaalituubaa fystyy käsittämään vain aivokapasiteettia syövän filtterin läpi ja semmoisenaan mokoma toimii vallan ihanasti. Onnea kaikkeen raptorimaiseen toimintaan.
*gao*

Kuuntytär kirjoitti...

Hihii, tilasin jonkun lehden ja sen kylkiäisenä sain elektronisen sudokun!! (se on kyllä aikas p***a, eikä sitä viitsi käyttää luennolla). Mutta täällä myös yksi sudokuttaja.