generated by sloganizer.net

sunnuntaina, helmikuuta 19, 2006

You only live once, but if you do it right, once is enough. -Mae West

Nukuttiin taas Jasmin kanssa pitkään. Haukoteltiin, makoiltiin ketarat kohti kattoa, raukea aamu ihan vaan siinä massua rapsutellessa. Jasmine tajuaa sunnuntaiaamujen idean. Sillä ei ollut mitään kiirettä pihalle, kun se söpöili kainalossa. Kuka tässä mitään haisevaa miestä viereen haluaa, kun on tuommoinen hellyyseläin. Jasmine pilkkuineen sopii vaaleanpunaisiin lakanoihin ihan törkiän hyvin.

Koira tuo elämään turvallista rutiinia. En voi olla ihan missä tahansa lietsussa. Jasmine on elämäni tärkeimpien asioiden top-vitosessa, olen vastuussa sen hyvinvoinnista ja onnesta. Viime kuukausien ajan Välkkylä on tuntunut kodilta vain siksi, että täällä on koira. Muuten olisin voinut luuhata jossain aivan muualla kuin täällä ankeassa kämpässä pahvilaatikkojen keskellä. Ja kun Jasmi kulkee mukanani, se symboloi minulle jotain turvallista ja pysyvää ja lämmintä. Jos joku ei rakasta tuota pilkullista hellyyseläintä, niin saa mennä. Menköön!

Pakkaus on edistynyt. Leikin pomminpurkajaa kun irrottelin lamppuja katosta. Ihanan epäergonomista, lihaksia poltteli staattinen pito. Muutama ruuvi aiheutti epätoivon hetkiä, ne oli raastettu jo aikaisemmin ihan kököksi niin että niiden ruuvaaminen oli todellista työtä. Voiton riemun jälkeen jäi vähän tyhjä olo. Huomenna pitää imuroida yksi matto ja pistää rullalle.

Nenä on tukossa. Ihme että en ole pahemmin sairastunut. Tuntuu, että kaikki ovat jotenkin räkäisiä ja köhiviä. Toivottavasti selviän ensi viikosta kunnossa, että kaikki suunnitelmani voivat toteutua eikä tarvitse jässähtää sängyn pohjalle kipeänä.

Katsaus ensi viikkoon, joka on opiskelun kannalta todella, todella rasittava. Mitenköhän raasuparka selviän... Pitää jotenkin yrittää psyykata.

Maanantaina pitkä, mutta mielenkiintoinen päivä koulussa, kaheksasta nelijään. Asiaa kipsauksesta ja harjoitteluinfoa. Säätiedotus lupaa pilvistä, mutta sopivasti lauhtuvaa juoksusäätä, joten huomenna saattaisi olla pitkän, rankan ja hikisen juoksulenkin paikka - m3-soittimen paristot on ladattu. Täydelliset Naiset illalla!

Tiistaina on vain pari tuntia luentoja, 10.00-11.30, kliinistä fysiologiaa, joka on aivan musiikkia pienille harmaille aivosoluille. Illemmalla rakkaan ystävättären kanssa kahville pilateksen ja fitballin jälkeen. En ole nähnyt häntä taas pitkiin aikoihin.

Keskiviikkona taas lyhyt päivä, 10.00-12.30, samaa fysiologianluennon sielukasta soittoa. Tuon jälkeen pitäisi räpeltää yksi essee Sosiaalinen vuorovaikutus ja ryhmän toiminta-kurssille ihmistyypeistä, joista kuva tässä. Yhden persoonallisuustestin voi tehdä muuten täällä, ja täältä löytyy myös asiaan liittyviä englanninkielisiä juttuja (puolihöpöjä). Illalla bailatinoon ja bodycombattiin. Niiden jälkeen seittemältä kahville toisen rakkaan ystävättären kanssa, jota en ole nähnyt vielä pitempään aikaan. Sosiaalista elämää täytyy elvyttää. Minulla on muutama tosi hyvä ystävär, joita en voi pistää mihinkään "parhausjärjestykseen". He ovat minulle kukin omalla tavallaan korvaamattomia ja "bestiksiä", ylitse muiden kukin omalla tavallaan.

Torstaina on koulua 12.30-14.15 (huh huh), sen jälkeen töitä Jameralla pari tuntia. Kieltäydyin muista tarjotuista työvuoroista sen takia, että koulu on ykkössijalla ja yhtään luentoa en missaa duunin takia. Perjantaina ei koulua! Pääsen pitkästä aikaa aamupäivän pumppiin, jes jes jes Lauantaina on Kertan ja Kallen tuparit, sekä Tomi Metsäkedon ja Marika Krookin konsertti. Sunnuntaina voi olla fiilikset aika korkealla, maanantaina kun on se M-U-U-T-T-O!

Joo. Tämä on tämmöinen "vaihe"... sinkkuelämä on niin hassunhauskaa, että minulla ei ole todellakaan mitään kiirettä parisuhteeseen, kahden hengen helvettiin, kun olen juuri pääsemässä edellisestä yli. VIHJEVIHJE. En aio kuitenkaan olla yksin ja tutkiskella kaikessa hiljaisuudessa sieluni syövereitä. Että jos joku näkee minut jossain jonkun kanssa niin ei tarvitse ruveta kuitenkaan odottamaan mitään hääkutsua. Olen edelleen muuttamassa ihanan Minzu-bejben kanssa eteläisen Oulun kuumimpaan sinkkukämppään ja toivottavasti se ratkaisumalli pysyy voimassa pitkään. Jos Se Oikea sattuu kohdalle (onhan se pari kertaa muka osunut vaan en tiiä mikä ***** siinä aina menee...), niin sitten se on menoa. "I ain't Mr. Right, I'm Mr. Right Now" fiittaa Fabolous Jennifer Lopezia Get Right-biisissä. Shame on me.

Laitetaanpa loppuun inspiroimaan vähän ihanan Mae Westin laukomia totuuksia. Nämä ovat suosikkejani, enemmänkin kannattaa googlettaa.

Anything worth doing is worth doing slowly.

Between two evils, I always pick the one I never tried before.

Good sex is like good bridge. If you don't have a good partner, you'd better have a good hand.

He who hesitates is a damned fool.

I generally avoid temptation unless I can't resist it.

I only have 'yes' men around me. Who needs 'no' men?

It's not the men in my life that count, it's the life in my men.

One and one is two, and two and two is four, and five will get you ten if you know how to work it.

Save a boyfriend for a rainy day - and another, in case it doesn't rain.

Say what you want about long dresses, but they cover a multitude of shins.

Ten men waiting for me at the door? Send one of them home, I'm tired.

Those who are easily shocked should be shocked more often.

Too much of a good thing can be wonderful.

When I'm good, I'm very good. But when I'm bad I'm better.

Good girls go to heaven, bad girls go everywhere.


Ei kommentteja: