generated by sloganizer.net

sunnuntaina, huhtikuuta 02, 2006

HIPS!

Eilen kävimme Oulunsalossa syömässä. Vanhempani laittoivat ihanaa ruokaa, niin kuin heillä tapana on. Tiistaina tulee opintotuki, siihen asti eletään pyhällä hengellä ja lähimmäisten armolla. Nautittiin viiniä ja askarreltiin Tiitan tuparilahja: seinäkello, jonka taustaksi liimattiin Jone Nikulan komea turpa.

Tupareissa oli paras kattaus mukavia ihmisiä. Siellä olisi helposti kulunut koko ilta (paitsi seura, myös tarjoilut olivat loistavat!), mutta koirat odottivat autossa, niin ei kehdannut niiden antaa odottaa. Mäntylässä nöyryytimme ylivoimaisesti Minnan kanssa vastajoukkueen Aliaksessa sukupuolten välisessä kamppailussa.

Sanoin äidille, että "en tule balanceen, jos menee myöhään. Ja tässä iässä olisi vielä suotavaa että menisi edes joskus." Kyllä se kuitenkin soitti ja kysyi mukaan, mutta en jaksa kun en ole syönyt mitään. Täällä ei ole mitään syötävää. Lähikauppa aukeaa kahdeltatoista, jolloin menen sijoittamaan elintarvikkeisiin Impaled Nazarenen keikan lippuun käyttämättä jääneen kympin.

Heräsin kuuliaisesti kahdeksalta käyttämään koiria ulkona. Aurinko paistaa... kevätkevätkevät! Ihmeen tuulellakäyvää, mutta kyllä aurinko jostain syystä tekee iloiseksi, samalla tavalla kuin harmaa sää saa koko olon joskus nuupahtamaan.

Niskassani on taas nolo teinimustelma, josta olen perverssillä tavalla ylpeä kuin lapsi ensimmäisestä pottakakastaan. ("Niin mutta näkisittepä sen toisen!" kuten ruhjotuilla on tapana sanoa.) Pikkasenko oon ihastunut. Onneksi minut on varattu ensi lauantaille ja viikollakin nähdään, kun viimeistellään yhdet Antsun koulutehtävät. Olen antanut pienen tai keskisuuren älyllisen kapasiteettini käyttöön ja olemme yhdessä pohtineet kaikenlaisia mielenkiintoisia markkinointi- ja asiakaspalvelujuttuja.

Kävin "korjauttamassa" sykemittarin... Oulun Korun komia setä puhdisti lähettimen ja sanoi että nyt pitäisi toimia. No niinpä tietenkin! Olisin voinut tehdä saman itsekin, jos olisin tajunnut, mutta en tajunnut, koska olen ääliö. Viimeistään iltasella tulee testattua mittarin toimivuus, kun juostaan Jasmin kanssa mummilaan katsomaan Tanssii tähtien kanssa.

Uusin ihastukseni on Shakiran (feat. Wyclef Jean) biisi Hips don't lie, jonka tahtiin tanssitaan reggaetonia tanssitunnilla torstai-iltaisin, ja bailatinossa keskiviikkoisin. Reggaeton on ollut nousussa viime kesästä asti, mutta ei ole kovinkaan uhkarohkeaa veikata ensi kesän hiteiksi reggaetonbiisejä. Jos haluaa nopeasti kuvan siitä mitä reggaetonrytmit ovat, nettiradiot soittavat reggaetonia päivät pääksytysten. Esimerkiksi Radio Rockoton (lausutaan rrraaadio RRRoKoTon!!) soittaa mellevää sekoitusta latin rockia, reggaetonia ja salsaa.

Pitäisi kirjoittaa ensimmäiselle viidelle viikolle tavoitteet harjoitteluun. Mutta taitaapa mennä Photoshopilla leikkimiseksi tämä aamupäivä! No leikin siihen asti että kauppa aukeaa.


Ihmekaksoset ja vanustettu dinosaurussaalis.

Ei kommentteja: