generated by sloganizer.net

sunnuntaina, huhtikuuta 16, 2006

Sweet Dreams (Are Made Of This)

Jos järki on ohjauspyörä ja tunteet moottori, niin tämä menee tosi lujaa, vaikka välillä vähän off-roadia (on purpose and for pure excitement). Emotionaalista kapasiteettia löytyy - ihan hyvä elonmerkki.

...tähän voisi kirjoittaa jotain kliseitä siitä, miten eläminen ja hengissä oleminen ovat kaksi eri asiaa.

Aivan täydellinen viikko, vaikkakin täyttä ajanhukkaa! Thanks for new memories, bro. Lunasta lupauksesi autostakierimisharjoituksista (henkinen sukumme on täynnä agentteja). Olet niin rakas että sydän pakahtuu.

Kävin eilen salilla, kun bodypump oli täysi. Harmitti vähän kun olin henkisesti valmistautunut penkkipunnertamaan Garbagen tahtiin, mutta nyt jälkeenpäin huomasin, että pitäisi käydä salilla enemmän noiden jumppien sijaan. Ei ole nimittäin mikään ollut näin ihanasti jumissa aikoihin! Lihakset tarvitsevat todellakin vaihtelevaa rasitusta ja voittamaton mikään-ei-tunnu-missään on pelkkää harhaa, joka johtuu siitä, että jankkaan liikaa samaa treeniä.

Salin jälkeen menin bodybalanceen. Viime kerrallahan lähdin balancesta kesken kaiken pois, kun ei vaan pystynyt keskittymään. Nyt peilistä katsoi vahvempi-ku-ikinä soturiprinsessa. Tunsin kornia valaistumista, itsenilöytämistä ja tasapainoa.

Jokaisella kappaleella on oma merkityksensä, mutta sen voi hyvin muuttaa niin että se palvelee preesenssiä. Ne ovat niitä samoja kappaleita, joita kuunnellen olen juossut milloin kenenkin perässä. Olisi hyvän musiikin halventamista heittää kappale menemään, kun sen käyttöpäivä yhden fiiliksen palvelijana on mennyt umpeen.

I am at the center of the sun. Sitä ei voi yksikään paskiainen ottaa minulta pois.

Välillä on skitsofreeninen olo, kun mietin, mikä minulle on parhaaksi - ovatko kaksi asiaa, se joka tekee hyvää ja se joka tuntuu hyvältä, sama asia? Olen horoskoopiltani härkä ja se tarkoittaa minun kohdallani sitä, että en tee mitään harkitsematonta - ja en koskaan kadu mitään jälkeenpäin. En koskaan. Minusta vapaan sielun on törkeää katua tekojaan, kun hänelle on annettu kaikki valinnanmahdollisuudet ja hän on itse valintansa tehnyt.

Bodybalancen jälkeen ventovieras tyttö tuli sanomaan, että olen laihtunut ihan hirveästi. Ei tässä haipakassa jouda syömäänkään.

Näin todella monipuolisia unia, jotka ilmeisesti yrittivät selvittää alitajuntaani tai sitten kettuillakseen sekoittaa lisää. Juoksin Kempeleessä, olin *jonkun* (en oikeasti muista kenen) kanssa ostanut sieltä aivan ihanan asunnon. Toisessa unessa oli sitten sellaista sweet-love-meininkiä, että huh huh - mistä se alitajunta tiesi, että tarvitsen juuri semmoista.

Kaikella on tarkoituksensa, kaikella on aikansa.

Kun avaa silmät, näkee kaiken hyvän ja rakkaan mitä ympärillä on.

I've just begun having my fun

Nyt tahdon juoksemaan!

Ei kommentteja: