generated by sloganizer.net

tiistaina, huhtikuuta 18, 2006

Today is the last day of your life so far

Kävin tekemässä vähän rästitunteja pois aamulla, viisi tuntia hujahti hetkessä. Tunsin olevani edes pikkuisen hyvä. Tukka oli hyvin ja vessassa peilin edessä etsin kasvoilleni sellaista "agentti H, lupa hoidella"-ilmettä. Työpuku tekee kenestä tahansa hoitotyön ammattilaisen hetkessä.

Olotila ei voisi paljon mukavammaksi muuttua. Aamulla ilma oli niin ihanan kosteaa ja helposti hengitettävää, että!

Kaupasta sai semmosia tuoreita pehmoisia ruispaloja, päälle oikeaa oltermannia (joku kumimainen kuumennettaessa sulamaton vähärasvainen juusto on ennenkaikkea itsensä huijaamista) niin jo on asiat kohillaan.

Pikainen halaus kämppikselle kun vaihdoimme vuoroa lennosta - hän lähti työharjoitteluun kun minä tulin kotiin. Pelotteli lähtevänsä kesäksi töihin Helsinkiin. Minä unohdin ostaa kaupasta vessapaperia, mutta ei se suuttunut yhtään. On meillä rullakaupalla talouspaperia.

Justiinsa tämmönen mukava puolipilvinen.
Syön spagettia ja ihmettelen.

Mikä ihme se on kun hymyilyttää. En jaksaisi murehtia mistään. Sadan vuoden päästä ketään ei kiinnosta oliko Hani iloinen vai surullinen 18.4.2006. Itseasiassa se ei kiinnosta ketään tällä hetkelläkään. Voin siis aivan hyvin valita tämän typerän hymyilemisen, koska sillä ei ole maailmankaikkeuden kannalta mitään väliä ja itselle on tietenkin mukavampaa nauraa kuin itkeä (itkeminen on joskus välttämättömyys, mutta se ei liity tähän puolipilviseen olemiseen millään tavalla).

Niin muuten, Conan O'brien täyttää tänään 43 vuotta. Onnitteluviestejä voi lähettää varmastikin vaikka palautelootaan: conan_feedback@nbcuni.com, minäkin lähetin.

Tälle viikolle on luvassa ihan simppana kaikkea siistiä. Sori, ei ollut tarkoitus, mutta niin se vaan menee. En ole itse yrittänyt yhtään panostaa, mutta aina ei tarvitsekaan.

Maailman ihanin mies vie minut leffaan huomenna (sori, olette kaikki muut aina jakaneet toisen sijan ja tulette aina jakamaan, traagistahan se on, etenkin minun kannaltani, koska yhtä en saa, yhtä en vielä ainakaan, yhtä en saa ja muu on turhaa). Perjantaina on Beauty centerin viini- ja peli-ilta, jonne menen äipän kanssa. Tarkoitus on sitten pelata koko jäsenmaksun edestä (viinit virtaamaan!). Lauantaina on klo 11 bodypumpin tekniikkatunti, jossa viilataan pilkkua myöten kuntoon kaikki liikkeet. Parasta on lauantain ja sunnuntain täysin buukkaamattomat tunnit, joita on monta. Niihin mahtuu ihan hirveästi kaikkea ihanaa.

Ai niin. Kaipaanvainio lähestyy. Olen tsiigaillut puolet hahmoista läpi ja ne ovat kaikki todella hyvässä vaiheessa, ei mitään huolta. Paine runosuonessa on sen verran hyvä, että hahmot ikään kuin itse viimeistelevät itsensä. Muutamia peruutuksia on tullut, mutta jostain syystä ikuisuusprojektiamme halutaan todistaa siinä määrin, että vapautuneet hahmot ovat menneet suoraan kuin kuumille kiville.

Nyt nukkumaan, että jaksaa yöksi mennä kukkumaan. Masu on täynnä ja mistään ei löydy tämän raukeampaa eläintä.


1 kommentti:

Kuuntytär kirjoitti...

Perskutarallaa, olen ajatellut että kaipaanvainio on jossain hamassa tulevaisuudessa, mutta sehän onkin ihan kohta!! Ja arvatenkin, minulla on työvuoro juuri silloin. Täytynee jotain yrittää sumplia! Voi viddu!