generated by sloganizer.net

tiistaina, elokuuta 29, 2006

2. koulupäivä, ruokatunti, atk-luokka 2039

Söin lounaalla salaattia, koska sitä sai jonottamatta. Oikiasti, kilometrin jono jonnekin perunasosekeitolle. Cantaloupe-melonia ja viinirypäleitä - freesiä kuin viileä sade, joka vihdoin saapui luultavasti rukouksiemme voimasta. Tiesitkö, että cantaloupe- eli verkkomeloni on saanut nimensä Rooman lähellä sijaitsevasta Cantaloupon paikkakunnasta?

Pidän tänään nimipäivälahjaksi saamaani vaaleanpunaista myssyä. Se on ihana. Eikä tarvinut laittaa muuta kuin tukka letille. Say NO to Bad Hair Day! Olen hattuihminen ja toteutan tätä fetissiäni aivan liian harvoin.

Pidän myös eräältä rakkaalta saamaani Kalevala-korua, Lumikukkaa. Ainoa koru, jota pidän, ja tärkeä minulle. Ennen piti kaikki korut rei'ittää ihoon tai ne menivät hukkaan. Tällä korulla on oma paikka makuuhuoneessa kynttelikön vieressä. Ainoa koru, jonka olen mieheltä saanut. Jos saisin jonkun toisen niin vähänkö menisi vaikeaksi.

Sosiaalista. Tänään Tuija (kesätyökaveri) tulee käymään kahavilla ja torstaina Katri (medianomiopiskeluaikainen koulukaveri) tulee iltateelle. Huomenna nään koulussa kiinanmatkaajaa, jänskättää kun tiedän että sillä on tukka kasvanut. Perjantaina valvotaan myöhään Bron kanssa, paitti että en jaksa kuitenkaan. Pitää hiukan juhlia myös ehkä sitä, että perjantaista alkaa syyskuu ja uusi aikakausi ja virallinen yksinasuminen. Johan sitä on ******* kuukausi eletty taas aivan ihmeellisessä tilanteessa, ei *********.

Vähän mielenterveystyökurssia ja joku tuutortunti. Sitten aattelin käydä Alkossa. Joo, voi fitnessbejbetkin juoda hyvää viiniä rajoitetusti juhlapäivinä, mutta krapulaa ei hankita, koska se estää seuraavana päivänä treenaamisen. Ja mitään alle kympin viiniä ei osteta. Sitten meen BC:lle kysymään onko solariumia vapaana. Oikeasti, turhamaisuus piristää ja ennaltaehkäisee pahempia vaurioita, kuten sekoamista ja jotain ihmeen syysmasennusta. Jos solariumiin ei pääse, tympäännytän henkilökuntaa vähä-älyisillä (mies)jutuillani kunnes pilates alkaa. Pilates on kans ihmeellinen juttu, sen jälkeen on pitkään uljas olo.

Joo vaan jos lähtis eka sinne mielenterveystyökurssille. Mulla on jäljellä vielä yksi sudoku tämän aamun Kalevasta, jos opettajan monologi ei ole tarpeeksi mukaansatempaava. Ei vaineskaan, oon tosi motivoitunut. Sudokua voi aivan hyvin tehdä samalla kun kuuntelee!

Ei kommentteja: