generated by sloganizer.net

perjantaina, elokuuta 18, 2006

8 1/2

Magenta May on se sivupersoona, joka tietää, että OIKEAMPAA HETKEÄ EI OLE TULOSSA. Magenta on oman elämänsä sankaritar ja kaikkea kohtalokasta, tuhmaa, oikukasta, kieroutunutta, dekadenttia. La Biatch.

Nyt Magenta on ollut vierailulla päässäni jo kolmatta päivää. Koko ajan se valtaa enemmän tilaa, enemmän hetkiä, ehdottelee kaikenlaista hullua ja holtitonta. Magenta on vähän harkitsematon huithapeli. Ei sitä voi käsittää mitenkään, se on intohimoinen fatalisti.

Oscar Wildeä lainatakseni... women are made to be loved, not undertood.

Magentan elämä vaikuttaa tällä hetkellä aika huvittavalta. Helppo hymyillä, itsellä on oman pään sisällä kivaa. Se on sellainen jatkuva väsynyt kikatus, joka ei lähde nukkumalla. Magenta on aika hauskaa seuraa, vaikka se kiroileekin aika paljon. Magentassa on jotain miehekästä, röyhkeää, ja se suhtautuu kaikkeen yliseksuaalisesti.

Tänään hymyilen siksikin, että tiedän, että tämä hauskuus edeltää täyttymyksellistä huvitusta. Mistäkö tiedän? No sanotaan vaikka että INTUITIO. Magenta sanoi ettei se ole vielä lähdössä minnekään. Joten pidetään sen kanssa tässä vähän hauskaa ja katsotaan mistä milloinkin herätään. Magenta, Magenta...

Minulle sanottiin tänään, että olen todella kujalla, ja että olen sekaisin, arvosanalla 7 1/2... ei, 8 1/2. Fuck it, I can do better, let's make it ten!

Tämä sekopäisyys, joka minut on hurmannut täysin... ehkä henkiset kiristävät köydet ovat palaneet vähitellen poikki kaikesta kitkasta, ehkä rinnassani sykkivä melko lailla hurja sydän on pääsemässä vapaaksi häkistään.

Ei kommentteja: