generated by sloganizer.net

keskiviikkona, elokuuta 23, 2006

Kaikki hyvät asiat

Mennyt koko päivä liikkuen. Olo on nyt sen mukainen, ihanan raukea.

Yksi mussukka on ollut Kiinassa koko elokuun. Kohta on kotiinpaluun aika ja nähdään miten matka on jättänyt jälkensä. Luultavasti kestää tovi ennen kuin voi muusta puhuakaan kuin Himalajan mahtavista maisemista. Välimatka tekee hyvää ja ketä tahansa tulee ikävä kun on koko maailma välissä.

Kyllä. Hyvän ja törkiän terveellisen pirtelön saa näinkin: 1 munanvalkuainen, purkki rahkaa (Ehrmann), maitoa koostumuksen keventämiseksi, makua lirauksella light-mehua (myönnettäköön että lisäaineet ovat pahasta, eivätkä luomumaito ja -munat korvaa mitään). On niin kuohkeaa ja taivaallisen makuista, että tulee ihan huono omatunto.

Tilasin herätteenä sen Juoksemisen Filosofia-kirjan, halvimmalla sai tuota kautta. Huomenna saatan lähteä taas shoppailemaan kapekselle ja kerjäämään itselleni köyhempää talvea. Että tämmönen luonne. Kun rahaa on niin sitä käytetään, ja kun ei oo niin...

Huonosti käyttäytyvät miehet, sitten Jazzin kanssa pihalle ja naapuriin syömään suklaakakkua. Oi, mun koko kroppa on niin tyytyväinen ja suihkun jälkeen päästä varpaisiin onnellinen... Aika hyvää elämää, vai? Mukavuutta!

2 kommenttia:

Kura kirjoitti...

Ei pirtelöön tule RAHKAA!!!

Hanna P. kirjoitti...

Todellakin tulee!
Se on sen pääraaka-aine!