generated by sloganizer.net

keskiviikkona, joulukuuta 27, 2006

It's getting better all the time

Heräilin tyypilliseen tapaan kymmenen jälkeen ja ennen yhtätoista, aamuherätys pitäisi tunti tunnilta saada hilattua ihmisten aikoihin. Minä jäin nukkumaan kun Maailman ihanin lähti aamulla lastenvahdiksi. Siis c'mon, sellainen mies, joka on pärjää lasten kanssa ja vielä pitää niistä, on aivan vastustamaton. Joo on mulla taas vaihteeksi vauvakuume, mutta onneksi tässä on vähän muutakin tekemistä niin ei pääse niin pahaksi.

Alkaa olla tosi kyseessä muuton suhteen. Onhan tässä vielä kaksi kokonaista päivää... Odotan opintolainan ja palkkarahojen mätkähtämistä tilille. Pakon edessä piti käyttää joululahjarahoja ruokaostoksiin. Olen tosi huono näkemään nälkää. Olisi täällä ollut makaroonia ja ketsuppia. Yeah, right...

Brother-in-law:lla eli suomeksi Kytyllä on liikuntaseteleitä, jotka pitää käyttää ennen vuodenvaihdetta, eilen oli jotain puhetta Edenistä ja saa nähdä miten käy, löysin jopa uimapukuni, joka jostain maagisesta syystä oli vielä pakkaamatta. Uimapukuni on ns. atleettista mallia, joka ei paljasta mitään ylimääräistä, eli siinä on lyhyet lahkeet ja rintamus ylettyy niin ylös ettei plumpsahda varmasti mitään ulos. Lisäksi minulla on parit bikinit, jotka ovat aivan päinvastaiset vermeet, jotka tästä syystä saavatkin jäädä pois kylpyläreissulta.

Katsoimme porukalla eilen Miami Vicen ja Pirates of The Caribbean 2:n, joka on ollut muutenkin suosittu joululeffa. (Jos joku on seurannut, niin olen kyllä nähnyt nuo molemmat tämän vuoden aikana jo kerran.) Pitää muistaa palauttaa Makuuniin samalla kun menen combattiin ja pumppiin. Ei oo muuten paha maksaa kahden leffan vuokrauksesta 3,50 €, joka siis toteutuu klubikortilla kun on kerännyt niitä leimoja että saa kaksi yhden hinnalla ja sitten oliko se, että arkipäivinä saa vielä 1,5 € alennusta sillä kortilla. Aika nopsakkaasti maksaa itsensä takaisin moinen klubikortti, jos joku pössi ei sitä vielä ole hoksannut.

Ei kommentteja: