generated by sloganizer.net

sunnuntaina, tammikuuta 21, 2007

Ei kait täsä (täys rähinä päälle!)

Kesken jäänyttä kirjoitusta ei voi palata enää jatkamaan, vaan se täytyy tuhota sydämettömästi ja aloittaa alusta. Pointti kesken jääneessä tarinoinnissa oli se, että United DJ's remixaama Pandoran "Trust Me" on ihan hyvää tykitystä. Ei olis mikään ihme, jos se jossain vaiheessa olisi bodycombatin tracklistillä.

Huomasin tänään, että bodycombatissa on paljon samaa hyvää kuin suomalaisessa hiphopissa - tai päinvastoin. Etenkin Elastisen tuotannossa on jeejeetä. Eikö kappaleen nimi "HuudaLiikuRiehu" jo kerro tarpeeksi? Aivan mieletön meininki.

Olen pitkään miettinyt että mitäköhän hemmetin järkeä noissa räppibiisien uhoiluissa oikein on. Mutta nyt se on valhennut - kappaleiden kuunteleminen - ja sanojen hokeminen mantrana- ovat samaa positiivista dialogia, jota Dr Phil opettaa.

Aika kuluu, hiekka tiimalasist valuu
Teetkö sen mitä sult odotetaan vai sen mitä haluut
Revi kahlees katki ja kuuntele sisintäs
Sä ite kannat omaa soihtuus pisimpään
- Elastinen : Anna Mun

Iltakävelyä hämmensi hetkellisesti, kun joku kahopää lajitoveri meinasi liiskata koiran alleen ajamalla autolla pitkin pyörätietä Tokmannin suuntaan.

En aio pysähtyy, mä pysyn liikkeessä
Nostan kytkimen ja annan vauhdin kiihtyä
Kivi vierii suoraa kohti, pois tieltä
En aio sammaloituu vielkää
- Elastinen: Vierivä kivi

Porukat ja sisko ja veli ja veljen tyttökaveri kävivät syömässä hedelmäsalaattia ja katsomassa parit jaksot Ketosta&Myllyrinnettä, jonka DVD:n menin heikkona hetkenä ostamaan. Siskon kihlattu lähti perjantaina Norjaan vaihto-opiskelemaan kolmeksi kuukaudeksi. Kipiä veliparka tuli ekoille lomille intistä. Oli siirtynyt Sodankylästä Kajaaniin. Iskä on laiharilla ja on ostanut Painonvartijoiden miehille tarkoitetun rompun sitä varten.

Jaksaa jaksaa, ei hyydy vielä,
edelleen vahva, valitsemallani tiellä
Mikään ei muuta jos ei mitään haluu muuttaa
yhtä matkaa, samaan suuntaan.
- Elastinen: Jaksaa Jaksaa

Eilisen bodypumpin jäljiltä on rintalihakset ja reidet ja ojentajat ja pari muuta paikkaa hellänä. Bodybalance onnistui tänään hieman helpottamaan olotilaa, ja määräisinkin nyt itselleni ensi viikoksi lisää samaa hoitomuotoa, joka on jäänyt bodycombat-huumassa vähemmälle.

Nuottiavain, sun korvas on lukossa
mult saat rytmii jos sul on hukassa
Nouse ylös, liiku sun jaloillas,
älä kuvittelekaan pysyväs aloillas
Mitä ikinä tahdot tehä niin tee
Tää on niille jotka pysyy liikkees
- Elastinen: Anna Soida

Nyt nukkumaan, mutta huomenna lataan mp3-soittimen tukkoon suomihiphoppii. Ja kotiläksynä kaikki kuuntelee Fintelligensin kappaleen "Pää pystyyn" ja siihen vielä Elastisen "Anna soida" niin saadaan hyvä meininki päälle.

Ei tässä laulussa järkeä oo, mutta saahan sitä laulaa joojoojoo. Ei yhtään kokonaista ajatusta, mutta menen nyt tuonne yhen sudokua ratkovan karvaisen otuksen (koirani ei ole sitten riittävän älykäs ratkoakseen yhtään mitään, jos joku niin päätteli) viereen odottelemaan maanantain jyrämäistä saapumista elämääni. Saapukoon se myös teille mitä ihanimmassa muodossa ja laisinkaan läpsähtämättä.

Ei kommentteja: