generated by sloganizer.net

maanantaina, tammikuuta 29, 2007

Zombikivaa

Miksen nauttisi elämästä heti? Miten usein onnen tuhoaakaan tyhjänpäiväinen valmistauminen? - Jane Austin

Meinasin nukahtaa anatomien luennolle, vaikka tottahan minua kiinnostaa lihaskudosten rakenne. Yön nukuin huonosti ja maha oli kipeä. Aamulla ajattelin että ei tämä ole normaalia. Mutta kappas, täällä sitä koulussa pönötetään ja pönötetäänkin vielä monta tuntia.

Bob Sinclarin Rock This Party (Everybody Dance Now) sopii oikein hyvin tähän maanantaihin, samalla tavalla kuin erityisen hempeä rinkuttelu sopii mättöelokuvien verisiin kohtauksiin.

Olipa ihana päästä autokyydillä kouluun, pakkanen tuntui jäätävämmältä kuin Ilmatieteen laitoksen väittämä kymmenen astetta. Ja on se ihana. Siis ei Nissani vaan se mies.

Olen täysin ehdollistunut miestuoksuun nimeltä Jungle Man. Hajuaistimukset menevät suoraan tunne-elämää hallitsen limbisen järjestelmän rakenteisiin.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ja puoliksi tehty se on kelvannut ennenkin. Tämän viisauden opin Ketonen&Myllyrinne-ohjelmasta. Menin ja ostin joku aika sitten sen ensimmäisen kauden. Ihan hauskahan se on vaan ei Touko-Poukon voittanutta! Studio Julmahuvi on pakko hankkia, paitsi että useamman levyn megapakettia ei vissiin saa enää mistään. Myös Pulkkinen-trilogia houkuttelee...

Joo vaan nälkä rupiaa kurnimaan, menenpäs katsomaan mitä ne keittolan tädit on tänään saaneet aikaan arominvahventeineen ja vähälaktoosisine ruokakermoineen. Nam nam.

3 kommenttia:

Kriisi kirjoitti...

Pssst! AustEn...

I'll get me coat...

Hanna P. kirjoitti...

Mutta entäs tuo valmistaUMINEN? Siinäki on hei virhe. ;)

Kriisi kirjoitti...

Emmä tiedä mikä on uminen, mutta valmista vain jos osaat!