generated by sloganizer.net

sunnuntaina, kesäkuuta 03, 2007

...shoot him, cut out his tongue, then shoot his tongue!

Vapaapäivä! Käytiin päivällä pyöräilemässä Ainolanpuistossa, Hollihaassa, siellä sun täällä. Nippe alias Schnippe hunden sai haistella ja maistella ja olikin sitten tyytyväinen, kun jätimme hänet illaksi kotivahdiksi ja menimme itse elokuviin. Pirates of the Caribbean: At World's End oli tokkiinsa viihdyttävä.

Onnea kaikille valmistuneille. Lakkipäitä ja muita juhlijoita näkyi kaupungilla. Pyörämatkan varrella oli monen talon piha täynnä autoja ja pihalla seisoskeli poikia puvut päällä ja tytöillä oli kans aivan ihanii juhlamekkoi. Itsekin nautiskelin ja ulkoilutin onnellisia sääriä pitkästä aikaa lyhyessä hameessa.

Ei synny syvempää. Sitä odotellessa lukaise läpi vaikkapa Tony Dunderfeltin artikkelit. Tai täydennä yleissivistystäsi tällä Saturday Night Live-pätkällä (Go Justin!). Olethan tsiigannut jo Alanis Morissetten version Black Eyed Peasin "My Humps"-kappaleesta? Video nähtävillä mm. osoitteessa http://myspace.com/alanismorissette. Joo vaan oikiasti. Teemahan on sama kuin YleX:n tämän vuoden kesäkumikampanjassa: respektii. Kesäkumibiisin 2007 "Hyppää kyytiin" esittää Antti Tuisku featuring Mariska.

Huomenna pääsen pitämään piiitkästä aikaa bodypumppia. Päivähän tässä ehti olla jo välissä, mutta kun se on niin mukavata niin ei meinaa oikeen pysyä poissa vaikka tietenkin pitää välissä levätä välillä. Sen jälkeen on luvassa meidän äipän synttäreiden juhlimista. Kivvaa. Koitan olla kiinnittämättä vielä liikaa huomiota hirmu pelottavaan ensi viikkoon... Rohkeus ei ole pelottomuutta - se on pelon hallintaa. Gulp. Koitan ajatella eteneväni kuin kapteeni Jack Sparrow: ympärillä räjähtelee, hän tarttuu vain johonkin köyteen, joka riuhtaisee hänet ihmeen kaupalla turvaan. Minua, kuten ystävääni kapteeni Sparrow'ta, on siunattu erinomaisella tuurilla.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, tiiätkö onko noita Bodypumpin tracklistejä myytävänä missään, niitä ko. biisikokoelmia siis? Olen kovasti ihastunut uusimman ohjelman "I Go Crazy" -biisiin ja sitä mieluusti kuuntelisi muuallakin kuin pumppitunnilla, mutta en ole onnistunut mistään löytämään tuota tunnilla käytettävää versiota :(

Tuossa joskus aikaisemmin kyselin tosiaan Rajakylän pumpeista, mutta Teknopalatsilla tulee kuitenkin kuljettua kun firma niin hyvin sponssaa ;) Millos sulla on tunteja siellä, olis hauska päästä testaamaan miten sä vedät?