generated by sloganizer.net

lauantaina, elokuuta 11, 2007

Ravintolareportteri iskee jälleen

Scandicin Torilla-ravintola oli todella mukava ruokapaikka, kävimme illallistamassa Tillitien pariskunnan kanssa. Ruokalistassa oli todellakin valinnanvaraa, myös kalansyöjälle. Kasvisruokiakin olisi ollut tarjolla. Herkuttelimme aluksi moninaisilla tapaksilla ("olipa hyvä, että tilattiin myös pääruokaa", kommentti annoskoosta), pääruoaksi valitsin grillattua tonnikalaa, joka oli kerrankin mediumina mediumi eikä läpeensä kypsä. Hyvvää. Ihan lihanhimot siinä heräsi. Jälkiruoaksi ihanaa suklaamössöä sisältävä suklaaleivos kaikkine herkullisine mansikka- ja vaniljajäätelölisukkeineen.

Ruokalista löytyy netistä. Hintataso on vitosen känkkyyn tottuneelle köyhälle opiskelijalle muuta kuin kohtuullinen, mutta ruoat ovat kyllä hintansa väärtejä ja kauniisti tarjolla. Ehdottomasti mieluummin käyn tällaisessa paikassa kuin Rossossa tai Pannussa. Pöydän saimme helposti neljälle lauantai-iltana, vaikka ilmeisesti myös jonkin verran varauksia näytti olevan. Toisaalta olimme liikkeellä joskus ennen yhdeksää, eli aika myöhään.

Vaikka paikka oli siisti, oli asiakkaita ihan casual-vaatteissa ja raitapaidoissa, eli mikään dresscode-paikka ei ole kyseessä, kehtaa mennä tukka ponnarilla ja T-paitaiset sulhot eivät saaneet kenkää heti ovella. Siis tyylikäs, mutta mukavan rento paikka.

Hyvä palvelu, paitsi toista vesikannua sai pyytää kaksi kertaa ja laskua sai odottaa pöytään niin kauan, että lopulta maksu tapahtui kassalla. Pisteitä armollisesta valaistuksesta ja siitä, että pöydästä näki keittiöön, jossa kokki liekitteli vähän väliä jotakin (ilmeisesti tarkoituksella, koska emme nähneet palosammutinta käytettävän). Tarjoilijat olivat siistejä ja hyvätapaisia ja kohteliaita, paitsi yksi läikytti olutta pöydälle tuoppeja tuodessaan. Käskin olla ottamatta enempää. Pisteet tarjoilijalle siis myös huumorintajusta, ellei sitten sylkenyt suklaaleivokseeni. Plussaa myös siitä, että olut tuotiin ilmeisesti huomiota herättävän kylmänä pöytään. Itsehän olen tässä pari päivää vetänyt lihasrelaksanttia, joten join vettä, joka sekin oli hyvin jäillä höystetty.

Ruoka oli maittavaa, seura sitäkin parempaa. Tämä uusiksi!

Ei kommentteja: