generated by sloganizer.net

perjantaina, syyskuuta 21, 2007

Master of Flow

Aivan loistava päivä. Lisää tällaista.

Kävin psykologilla toisen kerran ja päästiin vähän niin kuin eteenpäin.

Kävin iltapäivällä kolme tuntia pediatrian luennoilla, ja oli oikein antoisaa.

Kävimme kahvilla Tillitiellä, ja sain kaksi uutta pimutuspaitaa. Mulla ei nykyään juurikaan ole semmoisia. Ollaan huomenna menossa tanssimaan, niin vähänkö ehkä!

Sain pitää vaavaa ja kisua sylissä, itsellä kun ei ole kumpaakaan. Ne on ihanoita! Mutta on tuo havva, joka tuossa muikistelee ja vikisee ja mielistelee ja on kovasti jotakin vailla. No rakkautta! Se on vähän sen luonteinen, että jos sitä ei anneta niin se otetaan, vaatimalla voimakkaasti ja kuonolla tönimällä.

Siivosin myös tänään vähän ja pesin pyykkiä ja silleen. Tänään on helppo tykätä itestä jotenkin, en tiijä.

Oottelen että veli tulis viettään iltaa. Ostin dippikastikkeita ja rehuja ja varalta niitä hyvejä Kartanon sipsejä. Kun ne on niin hyvejä. Ja limpparia. Aah. Huomenna mennäänkin sitten yksille synttäreille, missä on taas kaikkea epäterveellistä, mutta korvaan kaiken sunnuntain pumpissa (voiko tunnin aikana polttaa 5000 kcal... hmmm...).

Hirviän kivvaa ja mukavaa ja rauhallista ja semmosta. Varmaan auttaa kun oon kuunnellut semmosia rentoutusohjelmia ämppärillä. Ei se oo kaukana siitä vitsistä, että kun se blondi kuoli kun otettiin ne kuulokkeet korvita... "Hengitä sisään... hengitä ulos..."

Ei kommentteja: