generated by sloganizer.net

keskiviikkona, huhtikuuta 30, 2008

Maailma tuoksuu hyvälle!

Meille tuli toissapäivänä kolme pientä gerbiiliä. Ne laitettiin reikäiseen sukkakoriin keskelle terraariota niin, että isompi gerbiili tottuisi niihin. Ötökät olivat jyrsineet tiensä viime yönä vapauteen korista, mutta onneksi iso gerbiili ei ollut niitä syönyt. Siellä ne vipelsivät sulassa sovussa, vaikka isompi gerbiili oli vielä päivää, paria aiemmin halunnut piestä pienet hengiltä. Tämä osoituksena siihen, että vähän kärsivällisyyttä, niin asiat voi sujua ihan rauhanomaisesti.

Työharjoittelussa viimeinen toivo ajan kulumisesta nopeasti perui käyntinsä ja nyt tässä olen hieman pysäkillä enkä jaksa ruveta millekään, kun ei tarvi eikä viitsi.

Tervetuloa lähimmäiset 9.5. synttärikahville. Ei tarvitse teeskennellä että tykkäisi minun luomuksista, tilasin kakun ammattilaiselta, niin ei tarvi stressata. Nyt pähkäilen, että kuinka rikas olenkaan ja onko varaa sijoittaa omaan hyvinvointiin ja pistää itsensä päiväksi hoitoon eli kosmetologille pehmitettäväksi.

Toivottavasti teillä on yhtä mukavaa ku mulla. Kevät pistää laulamaan ja tuntemaan sellaista alkuvoimaista luovuutta, mitä on kaivannut. Tai sitten se on tämä loistava humppakanava, joka soi täällä työharjoittelupaikalla (volare, woo-o, cantare, oo-oo).

Ei kommentteja: